Personal

Andreas Svensson

Andreas Svensson,
kundtjänstansvarig

Andreas jobbar i kundtjänst och är lika trevlig som han ser ut. Han har en bakgrund i IT-världen, men intresset för hälsa har alltid funnits där. Liksom träning. Och dans. Och matlagning. Ibland blir han kallad Lill-Ernst. Kanske för att han är så duktig på inredning. Kanske för att han är så duktig på att laga husmanskost. Själv ler han bara och ser finurlig ut när man frågar honom.

Anna Fransson

Anna Fransson,
marknadschef

Anna ansvarar för marknadsföringen, vilket inkluderar allt från etiketter, annonser, foldrar och hemsidor till sociala medier och mässor. Till sin hjälp har hon ett gäng briljanta vildhjärnor som ställer upp under alla dygnets timmar, så länge de tror att de får som de vill. När Anna är ledig springer hon gärna ifrån sin stress i skogen. Det kan bli rätt långa löprundor.

Anna Widell

Anna Widell,
produktspecialist och föreläsare

Anna jobbar som produktspecialist och föreläsare. Hon är utbildad biovetare och föreläser inom näringsmedicin med fokus på mikroflora och probiotika. Anna är utbildad inom sång, dans och teater. Vi har dock inte fått kläm på om hon är så duktig skådespelare som hon verkar vara. Eller om hon bara spelar.

Annette Stenberg

 

Annette Stenberg,
kundtjänst

Anette arbetar i kundtjänst och guidar kunderna till kloka köp. Hon har själv jobbat i hälsobutik i flera år, så hon vet vad som krävs. När hon är ledig rider hon på lånehästen Cilla, vilket är meditation på hög nivå. Resten av tiden går åt till hus, familj och trädgård.

Bertil Wosk

Bertil Wosk,
grundare och styrelseordförande

Bertil är Holistics grundare och styrelseordförande. Han är dessutom en av våra produktutvecklare samt en uppskattad föreläsare inom området hälsa, kost och alternativmedicin. I egenskap av pappa Holistic är Bertil involverad i allt och alla som har med Holistic att göra. För att reda ut sina tankar ställer han sig gärna på huvudet eller mediterar på sin yogamatta. Kanske är det då han är som lyckligast.

bibbi

Biljana "Bibbi" Vajukic,
lager

Bibbi jobbar på lagret där hon packar paket och skickar fakturor. Jobbet är roligt, jobbarkompisarna är supertrevliga och hon trivs jättebra. Det säger hon i alla fall själv, och vi tror henne, för hon är alltid glad och snäll. Hemma umgås hon med familj och vänner, lagar stora middagar och går långpromenader med sin man.

Britt Engström

Britt Engström,
föreläsare

Britt arbetar som föreläsare på Holistic. Hon är naturläkare inom SNLF (Svenska Naturläkarförbundet) och biopat. Hon har en egen praktik där hon lär ut sambandet mellan livsstil och hälsa. ”Du väljer själv hur du vill må.” Britt gillar att påta i trädgården och segla på böljan den grå. Dessutom samlar hon på sköldpaddor, som står för ett och hälsosamt liv enligt kinesisk medicin.

Christer Barregren,
Creative Director

Christer är marknadsavdelningens kreatör. Han har arbetat där sedan den gamla goda tiden, då det bara fanns en man på avdelningen (det är fortfarande bara en man där, plus sex tjejer). Han är bra på det mesta, säger han, och lägger näsan i alla kakburkar han hittar. När han inte är på jobbet och läxar upp den yngre generationen hittar man honom i skogen, ofta sovande under en gran.

Christian

Christian Eriksson,
lager

Christian arbetar på lagret och ser till att alla kunder får sina paket. Det måste vara ett roligt jobb för han är alltid glad och trevlig. När han är ledig leker han med barnen och tränar crossfit. Han gillar även golf och löpning och springer milen under 40 minuter, vilket är snabbt, mycket snabbt.

Emma Hovsepian

Emma Hovsepian,
lagerchef

Emma arbetar som lagerchef med allt från mottagningskontroll, kvalitetskontroll och reklamationer till personalansvar för ett hårt arbetande gäng. Under den lugna ytan är hon en Depeche Mode-fanatiker och Star Trek-nörd. Live long and prosper bland stjärnor och aliens. Då blir livet som en rockkonsert.

Henrik Winskog

Henrik Winskog,
HR-chef

Henrik är vår HR-chef vilket betyder att han tar hand allt som rör personalen. Tidigare drev han ett behandlingshem för ungdomar med problem, vilket gör honom klippt och skuren för jobbet på Holistic. Inte för att hans kollegor är besvärliga på något vis, men stora doser tålamod och kärlek är ändå bra att ha. När han är ledig jagar han gärna efter små plastbollar. Både innebandy och pingis står högt i kurs i Henriks värld.

Inger Erland Tångring

Inger Erland Tångring,
föreläsare

Inger arbetar som föreläsare på Holistic. Hon är KBT-terapeut och vårdlärare samt sjuksköterska i grunden. När hon inte arbetar på Holistic hjälper hon människor till bättre hälsa på sin privata praktik. När hon inte sprider hälsa och energi springer hon maraton, gärna i Frankrike där man får dricka vin samtidigt.

Jeanette Salenmo

Jeanette "Nettan" Salenmo,
kundtjänst

Nettan jobbar i kundtjänst, och är alltså en av dem som svarar så trevligt då terapeuter och butiker ringer för att beställa våra varor. Vi som känner henne kan intyga att hon faktiskt är så snäll och glad som hon låter. Hon gillar att resa, gärna till något varmt ställe. Vi förstår inte varför. Hon hänger ju ändå mest på gymmet, vart hon än är i världen.

Jenny Kahanek

Jenny Kahanek,
kursassistent

Jenny Kahanek är kursassistent och bokar in folk på våra kurser, administrerar och fakturerar och hjälper till på plats. Eftersom hon är snabb och tävlingsinriktad och en riktig ordningsmänniska så klarar hon det på halvtid. Sedan jobbar hon i eget företag som löpcoach, spinninginstruktör och kostrådgivare. När hon inte jobbar så springer hon. Eller cyklar. Eller simmar. Det gör hennes man också. Och deras två barn. Hon har svårt att sitta still, säger hon. När vi frågar varför har hon redan försvunnit.

Jenny Persson

Jenny Persson,
produktutvecklare

Jenny är nutrionist med magisterexamen och har en PhD i medicinsk vetenskap. På Holistic arbetar hon tillsammans med Bertil Wosk med att utveckla nya produkter och förbättra befintliga. Det bästa hon vet, förutom att jobba, är att skärmflyga. Då startar man på marken och fångar en varm uppvind som kan dra iväg en upp till 3 000 meter. Jenny tycker det är så roligt att flyta omkring med huvudet bland molnen, att man aldrig vet om hon riktigt har landat.

Kerstin Igelström

Kerstin Igelström,
lager

Kerstin ansvarar för plocklagret och packningen. Hon är en ordnings- och planeringsmänniska utan dess like. Utan henne skulle inga paket skickas ut i tid. Så är det bara. Hon kan verka sträng, men hon har både humor och ett hjärta av guld. Kerstin är dessutom en stor bokälskare, och marknadsavdelningen anlitar henne ofta som korrekturläsare. Även om hon gillar det vi skriver (för det mesta) så föredrar hon deckare.

Bella

Kjell "Bella" Bengtsson,
lager

Bella är lagerarbetare med licens att köra truck. Ingen kan lyfta ner tunga pallar med samma finess och elegans som han. Det är knappt man förstår hur det går till, men han är inte snobbig för det. När han inte jonglerar med livsfarliga vikter så tränar han ungdomar i fotboll och drömmer i hemlighet om sin truck.

Leif Östberg

Leif Östberg,
produktspecialist och föreläsare

Leif arbetar som produktspecialist och föreläsare. Han har en medicinsk utbildning och är certifierad närings- och hårmineralterapeut. När han inte arbetar på Holistic hjälper han människor från när och fjärran på sin privata praktik i Hudiksvall. På lediga stunder behandlar han vänner och kollegor på löpande band. Det tar liksom aldrig slut.

Malin Edman

Malin Edman,
marknadskommunikatör

Malin arbetar med sociala medier och uppdaterar bloggen, Facebook, Twitter och Instagram med allt spännande som vi gör. När hon inte fejjar på jobbet drar hon gärna till skogs med man och två chihuahuor (väldigt små hundar), långt bort från allt vad Internet heter.

Malin Hansdotter

Malin Hansdotter,
Art Director

Malin är kvinnan med yta och djup. Hon designar produkter och foldrar och annonser och tar fram butiksmaterial och mässmontrar. Allt som har med yta, form och färg ökar hennes puls. Dessutom är hon fanatiskt intresserad av inredning och hjälper alla som behöver bygga om, bygga ut, bygga nytt, tapetsera eller måla. Det räcker att du bjuder hem henne på fika en kväll så gör hon om hela ditt hem, vare sig du vill eller inte.

Maria Rossing,
Product Manager och Head of PR

Maria är produktchef och PR-chef med ansvar för produktlanseringar, omvärldsanalyser, pressevent och nyfikna journalister. Det är som två arbeten i ett, i händerna på en perfektionist som aldrig ger upp. På lediga stunder renoverar hon dessutom gamla torp. Tur att hon har vänner och kollegor som matar henne med raw food-kakor, matcha-te och roliga skämt. Annars skulle man inte se mycket av henne.

Marie Muhr

Marie Muhr,
föreläsare

Marie arbetar som föreläsare på Holistic. Hon jobbar också med butiksdemos och mässor. Marie är examinerad zonterapeut och jobbar även med hårmineralanalys. Förutom att hon vet allt, kan allt, och är vacker som en dag, så är hon dessutom gift med en man som lagar all mat där hemma. Inte så att vi är avundsjuka, men...

Marie Swedlund

Marie Swedlund,
föreläsare

Marie är näringsterapeut, diplomerad kinesiolog och medlem i NMTF (Näringsmedicinska Terapeutförbundet). Marie kombinerar näring med kinesiologiska behandlingar samt funktionsmedicinska labbtester. Marie har egen klinik i Hudiksvall där hon hjälper människor till bättre hälsa. Sin egen hälsa tar hon hand om i trädgården, i skogen med tryffelhunden Balder och i stugan vid havet.

Negin Aghili

Negin Aghili,
konceptutvecklare

Negin besöker kunder, både butiker och terapeuter, och hjälper dem med allt som inte kundtjänst kan göra – planerar demo, förbättra i butiken, presentera nya produkter och erbjudanden, utbilda personalen med mera. Hon har även egen praktik där hon jobbar med hälsa inifrån och utifrån. Mest känd är hon för sitt arbete inom hudvård. På lediga stunder studerar hon och lär sig ännu mer om kropp och själ.

Peter Hencz

Peter Hencz,
VD

Som VD är Peter involverad i allt som för företaget framåt. Det innebär många möten, många telefonsamtal och långa resor. Det är ett hårt och oglamoröst yrke där man gör det mesta jobbet medan styrelseordföranden får all ära. Det påminner om hans stora fritidsintresse, SUP (Stand Up Paddling). Det låter flashigt att ta båten ut i skärgården, men i verkligheten står man på en vinglig bräda och paddlar.

Sani Kubatlija

Sani Kubatlija,
inköpschef

Sani är vår inköpschef och ser till att vi alltid har varor på lagret och jagar leverantörer som är försenade. Ibland optimerar han inköpskvantiteten och maximerar lagerstatusen. Exakt vad det innebär vet ingen, men det måste vara hårt arbete, för han hävdar att han har blivit gråhårig sedan han började här. På lediga stunder drömmer han om ett parallellt universum och den fotbollskarriär som aldrig blev av.

Sol Friedner,
AD

Sol Friedner ser allt i svart-vitt. Eller färg. Och form. Hon jobbar med grafisk design och med sin skarpa blick formger hon annonser och affisch och foldrar och etiketter och tar fram bilder till hemsidor och sociala medier. Plus en hel del annat. Alla ropar på Sol och hon har minst tio färgglada bollar i luften, samtidigt. När hon är ledig kopplar hon av genom att sy babykläder och dansa salsa. Mycket salsa blir det.

Therese Östergren

Therese Östergren,
säljkoordinator

Therese arbetar med säljkampanjer, butiksdemos, kundstöd och mässor. Hon hjälper våra kunder att ta hand om sina kunder, helt enkelt. Hon har en bakgrund som PT och det märks. Vi blir ofta trötta och svettiga i hennes sällskap. Men också starkare och snyggare. Hon hävdar att hon tränar mycket på sin fritid också, men kanske ligger hon bara på soffan och slappar.

Tord Nordenstam

Tord Nordenstam,
ekonomichef

Tord är vår ekonomichef och ansvarar för skattkistan. Alla är extra snälla mot honom, särskilt i slutet av månaden, trots att det är HR-chefen som betalar ut lönen. När han inte räknar kulramar och präglar mynt är han helst på sjön, antingen i båt eller på skridskor, beroende på årstid och humör.

ylva-jansson

Ylva Jansson,
produktspecialist och föreläsare

Ylva arbetar som produktspecialist och föreläsare. Hon är en certifierad ayurvedisk hälsorådgivare och yogainstruktör och utbildad inom kinesisk medicin och zonterapi. Hon är en riktigt härlig person som gärna sätter färg på tillvaron.

Ylva Wegler

Ylva Wegler,
konceptutvecklare

Ylva Wegler är en konceptutvecklare och relationsbyggare som utbildar och inspirerar kunder. Hon arbetar dessutom mot sportsegmentet och representerar Holistic på olika sportevent och mässor. Privat är hon gyminstruktör på Friskis & Svettis. Hon har en egen praktik, där hon bland annat jobbar med tankens kraft och sorgearbete. Något som kännetecknar Ylva är att hon sjunger. Överallt. I skogen. På havet. På kontoret. Och hos kunderna. Det är en anledning till att alla blir så glada i hennes närhet.

Åsa Nyberg

Åsa Nyberg,
kurskoordinator

Åsa är kurskoordinator. Det betyder att hon ansvarar för 2 000 deltagare per år. Alla ska bokas och få bekräftelser. Lokal ska bokas. Föreläsare ska vara på plats. Material ska tryckas. Deltagarlistor skrivas ut, sena avbokningar hanteras, fakturor skickas. Det är ett under att hon alltid är så lugn och samlad. Kanske beror det på hennes hejdlösa ordningssinne eller på att hon sjunger i Motala Kammarkör där all stress rinner av.

Åsa Spik,
kvalitetschef och regulatorisk chef

Åsa är den som skall hålla koll på att våra produkter uppfyller alla myndighetskrav och riktlinjer och att vi inte påstår något som vi inte får påstå. Hon är utbildad civilingenjör i biokemi och har 20 års erfarenhet av läkemedels-, kosmetik- och kosttillskottsindustrin. Det kan behövas. Åsa har ett genuint naturintresse med orientering som sitt stora intresse. Hon springer aldrig vilse – vare sig i skogen eller bland snåriga myndighetsregler.