Holistic söker en försäljningschef

Norrköping 2017-02-08

Vår vision är att skapa en friskare och mer kärleksfull värld genom att hjälpa människor att ta kontroll över sitt liv och leva medvetet, i hälsa och balans både till kropp och själ.

Det gör vi genom att utveckla och sälja högkvalitativa produkter inom kosttillskott och superfoods samt arrangera föredrag, kurser och seminarier inom hälsa, näringslära och personlig utveckling. Vårt produktutvecklingsteam och våra produktspecialister säkerställer att vi ligger i framkant och kan erbjuda produkter och tjänster som hjälper människor att må bra och att fortsätta utvecklas.

Vår tillväxt är snabb, men sund, och med stor omsorg för våra medarbetare och kunder. God service, närhet till kunden och en hälsosam och utvecklande arbetsmiljö är nyckelfrågor i vår organisation. Men vi vill bli ännu bättre och söker därför dig som ska hjälpa oss att lyfta oss till nästa nivå när det gäller försäljning och kundservice.

I tjänsten som försäljningschef är du ansvarig för hela den svenska marknaden. Du kommer att jobba operativt med att vårda kontakten med befintliga kunder, utveckla samarbeten, sortimentsvård och kampanjer. Du utvecklar också försäljningstaktik och försäljningsstrategier samt säkrar mål och uppföljning av desamma.

Ditt team består idag av 6 medarbetare inom försäljning och kundtjänst. Placeringsort är huvudkontoret i Norrköping, men tjänsten innebär frekvent resande inom Sverige. Du kommer att ingå ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Vi söker dig som brinner för hälsa och personlig utveckling – både din egen och andras. Ditt jobb blir inte bara att sälja produkter. Vi söker dig som genom försäljning vill förändra människors liv.

Vi tror att du vet vilka kvalifikationer som krävs för jobbet. Självklart måste du ha jobbat med försäljning, självklart är det meriterande om du har erfarenhet av att leda. Men det viktigaste är att du vill vara en av oss, dvs att du tror på det vi tror på och vill engagera dig för det vi vill åstadkomma; att hjälpa människor att få en bättre hälsa och ett bättre liv.

Vi erbjuder dig en möjlighet att växa – både som människa och som ledare. Ta chansen att bli en del i ett företag som gör skillnad!

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan med personligt brev och CV till personal@holistic.se

Sista ansökningsdag

2017-03-20

Kontaktperson

Henrik Winskog, HR-chef, 0141-69 90 09