Vintersallad med granatäpplevinägrett

Vintersallad

Du behöver:

  • Valfri sallad
  • Rödlök
  • Polkabetor
  • Gurka
  • Torkade dadlar
  • Torkade vita mullbär
  • Torkad mango
  • Torkade tranbär
  • Valnötter

Skölj salladen och lägg ner i en stor salladsskål. Skär dadlar och mango i bitar. Skiva lök och gurka. Tillsätt torkade mullbär, tranbär och de övriga ingredienserna i salladen.

 

Granatäpple vinägrett
ca 1 dl

Du behöver:

  • 1/2 granatäpple med kärnor + saft
  • 1 tsk kokosolja rumstempererad (t ex Holistic kokosolja)
  • 2 1/2-3 tsk vinäger
  • 2 tsk honung

 

Dela granatäpplet och slå ur kärnorna, tillsätt flytande kokosolja, vinäger och honung.

Recept: Ann Wering

Det här inlägget postades i Raw Food, Recept, Vegan och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.