Julgodis med välgörande kokosolja

Julgodis Holistic
Chokladbräck

Smält chokladen i vattenbad, rör ner kokosoljan i den smälta chokladen. Häll chokladen i en form täckt med bakplåtspapper. Rör i blåbärspulver tills det blir väl blandat. Lägg på nötter och pumpafrön. Strö lite salt på och ställ sen in formen i frysen i 30 min. Bryt chokladen i oregelbundna bitar. Förvara i tätslutande låda i kyl eller frys.

Chokladpuckar

  • 100 g mörk choklad
  • 2 msk Holistic Kokosolja
  • 0,5 dl hasselnötter
  • 0,5 dl pekannötter
  • 0,5 dl gojibär
  • 2 nypor flingsalt
  • 15 st muffinsformar 

Hacka och rosta nötterna i stekpanna eller i ugn på 175 grader. Hacka gojibären till småbitar. Smält chokladen i vattenbad. Rör ner kokosolja, gojibär och nötterna.
Klicka upp i muffinsformar och låt stelna. Förvara i tätslutande låda i kyl eller frys.

Det här inlägget postades i Raw Food, Recept, Vegan och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.