En gåva från hjärtat

Holistic Water Aid

Det finns ett kinesiskt ordspråk som lyder: ”Ge en människa en fisk och han är mätt för en dag. Ge samma människa kunskapen att fiska och han är mätt för resten av sitt liv”.

I år tänkte ville vi ge en julklapp som känns extra viktig, nämligen gåvan av rent vatten. Utveckling, kunskap och växande är några av de bästa sakerna man kan ge till en medmänniska tycker vi på Holistic. Därför har vi valt att i år ge 25 000 kronor till Water Aid, kärlek till andra genom rent vatten.

Organisationens vision är denna: Vår vision är en värld där alla, överallt, har rent vatten, sanitet och hygien. Vår mission är att förändra liv bland världens fattigaste och mest marginaliserade människor, genom att öka tillgången till
rent vatten, sanitet och hygien. Water Aid jobbar tillsammans med lokala partners/företag och billig kvalitetssäker teknik för att utveckla och tillhandahålla system som utvecklar hela samhället på plats. Utöver detta jobbar de med opinionsbildning och påverkansarbete på lokal, nationell och internationell nivå. På så sätt kan de även påverka regeringar och andra tjänsteleverantörer att prioritera rent vatten och sanitet. Utöver vattenkranar, brunnar och latriner följer de upp sitt arbete med kunskap och utbildning om hygien och jobbar tillsammans lokalt för långsiktigt hållbara lösningar.

Tack Water Aid för det fantastiska jobb ni gör från oss alla på Holistic!
Ge människor en chans att utvecklas du också: Länk till Water Aid

Det här inlägget postades i Artiklar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.