Frökex med rödbeta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Till 1 plåt

  • 3 dl linfrön + 6 dl vatten (blötlägg i 4-8 timmar)
  • 4 msk Holistic Rödbetspulver
  • 2 msk tamari
  • 2 tsk fänkålsfrö
  • 2 tsk kummin
  • 2 stjälkar salladslök
  • 2 tsk torkad dill

Gör såhär: Blötlägg linfrön i vatten i 4-8 timmar. Finhacka salladslök och blanda ner det tillsammans med tamari, rödbetspulver och kryddorna.

Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och torka i ugn på ca 100 grader i 2 timmar eller i torkugn på 42 grader i ca 8 timmar tills kexen är torra och kan brytas i bitar.

Det här inlägget postades i Raw Food, Recept, Vegan och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.