Steg 1
- 2 msk Holistic Psylliumfröskal
- 1,5 dl solroskärnor
- 1 dl Holistic Chia
- 4,5 dl kallt vatten
Mät upp alla ingredienser i en bunke och låt stå i 1 timme.
Steg 2
- 1 dl glutenfritt mjöl (havremjöl, kokosmjöl, teffmjöl, mandelmjöl)
- 0,5 dl pofiber
- 1 msk Holistic Psylliumfröskal
- 1 msk bakpulver
- 1/2 tsk salt
- ½- 1 tsk brödkryddor
- (valfritt) gojibär eller russin
- Blanda alla torra ingredienser för sig.
- Sikta i de torra ingredienserna i frö- och vattengelén från steg 1. Blanda väl!
- Forma 6 bullar och lägg på bakplåtspapper på en plåt.
- Grädda i 200° C i ca 30 min
- Låt bröden svalna HELT innan du skär i dom.