Raw chokladdoppade lingonrån

Lingonrån

  • 3 dl gula linfrön (obs! blötlagda i 4-8 timmar)
  • 3 msk Holistic Lingonpulver
  • 0,5 dl honung, agave eller lönnsirap

Blötlägg linfrön i ca 4-8 timmar. Blanda i resterande ingredienser. Bred sedan ut på en plåt med bakplåtspapper och torka i ugn eller torkugn på max 42 grader tills rånen är torra och lätt kan brytas.

Chokladdopp

Lägg lingonrånen i frysen så de blir riktigt kalla. Smält försiktigt kokosolja och blanda i resterande av ingredienserna. Doppa rånen halvvägs i chokladen och lägg på ett bakplåtspapper, ställ in i kyl eller frys för att chokladen ska stelna helt. Förvaras kylt.

Dessa rån passar perfekt med en skål Nicecream, du hittar recept här.

Det här inlägget postades i Raw Food, Recept, Vegan och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.