Lingonrån
- 3 dl gula linfrön (obs! blötlagda i 4-8 timmar)
- 3 msk Holistic Lingonpulver
- 0,5 dl honung, agave eller lönnsirap
Blötlägg linfrön i ca 4-8 timmar. Blanda i resterande ingredienser. Bred sedan ut på en plåt med bakplåtspapper och torka i ugn eller torkugn på max 42 grader tills rånen är torra och lätt kan brytas.
Chokladdopp
- 1 dl Holistic kokosolja
- 3 msk honung, agave eller lönnsirap
- 4 msk kakao
- 1 nypa salt
Lägg lingonrånen i frysen så de blir riktigt kalla. Smält försiktigt kokosolja och blanda i resterande av ingredienserna. Doppa rånen halvvägs i chokladen och lägg på ett bakplåtspapper, ställ in i kyl eller frys för att chokladen ska stelna helt. Förvaras kylt.
Dessa rån passar perfekt med en skål Nicecream, du hittar recept här.