Kokoschoklad med blåbärsgrädde

 

4 portioner

Kokoschoklad

  • 2 dl hyvlat kakaosmör
  • 2 msk Holistic kokosolja
  • 1/2 dl björksocker eller valfri sötning
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 krm salt

Förberedelser:

Smält kakaosmör och kokosolja i en kastrull, rör sedan ner resten av ingredienserna. Lägg ett bakplåtspapper på en bricka eller plåt med en kant och ställ in i kyl för att stelna i ca 1 timme.

Blåbärsgrädde

Till servering

  • Färska blåbär

Riv chokladen grovt eller hacka den i önskade bitar. Vispa kokosgrädden fluffig, blanda i blåbärspulver och söta efter smak. Lägg bären i en skål och toppa med riven kokoschoklad och blåbärsgrädde, servera direkt.

Det här inlägget postades i Recept, Vegan och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.