4 portioner
Kokoschoklad
- 2 dl hyvlat kakaosmör
- 2 msk Holistic kokosolja
- 1/2 dl björksocker eller valfri sötning
- 1 krm vaniljpulver
- 1 krm salt
Förberedelser:
Smält kakaosmör och kokosolja i en kastrull, rör sedan ner resten av ingredienserna. Lägg ett bakplåtspapper på en bricka eller plåt med en kant och ställ in i kyl för att stelna i ca 1 timme.
Blåbärsgrädde
- 2 ½ dl kokosgrädde
- 3 msk Holistic Blåbärspulver
- 1 tsk björksocker
Till servering
- Färska blåbär
Riv chokladen grovt eller hacka den i önskade bitar. Vispa kokosgrädden fluffig, blanda i blåbärspulver och söta efter smak. Lägg bären i en skål och toppa med riven kokoschoklad och blåbärsgrädde, servera direkt.