Blåbärscookie-sandwich med kokosgrädde

Ca 6 st

Cookies

 

Blåbärsgrädde

  • Kokosgrädde
  • 1 tsk honung
  • En näve färska blåbär

Sätt ugnen på 175 grader. Mixa ingredienserna förutom de färska blåbären.  Degen ska vara smidig och släppa från kanterna. Rulla degen till en rulle i valfri storlek, ju tjockare rulle desto större cookies. Skär ca 1 cm tjocka skivor av rullen och tryck ut dem på en plåt med bakplåtspapper. Tryck i några färska blåbär i varje cookie. Baka i ugnen i cirka 20 min eller tills de har fått färg.

Vispa sedan kokosgrädden hårt, blanda i sötning efter smak och rör försiktigt ned blåbären. Lägg sedan rikligt med blåbärsgrädde på en kaka och sätt på nästa kaka som lock.

Det här inlägget postades i Recept, Vegan och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.