Cirka 8 stycken
- 6 dl havregryn (glutenfria)
- 1 dl Holistic Hampaprotein
- ½ dl skalade hampafrön
- ½ dl Holistic Chiafrön
- 1 msk Holistic Spirulina
- 1 dl mandlar
- ca 10 dadlar
- 1 dl vatten eller nötmjölk
- 1,5 dl mandelsmör
- 1 dl Holistic Kokosolja
- 2 tsk vaniljpulver
Mixa alla torra ingredienser först. Blanda de blöta ingredienserna i en separat skål. Häll sedan försiktigt i det blöta i det torra, lite i taget och blanda väl! Tryck ut degen i en fyrkantig form ca 2–3 cm hög. Platta ut den så gott det går. Ställ in den i kylen i ca 2 timmar. Ta ut den och dela i önskad storlek. Förvara i kyl eller frys.
Det där låter riktigt smaskigt! Kombinationen hampa och spirulina är riktigt fin 🙂