Kladdkakebrownie

  • 3 dl valfritt nötmjöl
  • 2 dl kokossocker
  • 1,5 dl kakao
  • 2 dl växtbaserad mjölk
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1 krm salt
  • 5 msk Holistic Kokosolja
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 mosad banan
  • Hackade nötter och mörk choklad som topping
  • Vispad kokosgrädde

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser. Mosa bananen med en gaffel och blanda med de torra ingredienserna. Smält kokosoljan och blanda även ner den. Ha ner smeten i en springform eller ugnsform med kant, smörj innan med kokosolja. Ställ in i ugnen i ca 15 minuter, under tiden hackar du nötterna som du vill ha ovanpå och eventuellt lite mörk choklad. Ta ut kakan och ha på nötterna och chokladen och ställ in igen i ca 5 minuter till.

Tips! Hacka ner choklad bitar i smeten om du vill ha den ännu kladdigare.

Skär i rutor och servera med vispad kokosgrädde eller bara som de är.

Det här inlägget postades i Inspiration, Recept, Vegan och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.