Holistics adventskalender- lucka 1

Gillar du eller en vän att baka och laga mat? Ta chansen och tävla om ett härligt bakpaket! Detta är innehållet i första luckan i vår adventskalender.

En bra bas när man vill baka med hälsosamma livsmedel är a och o. En del favoriter stannar kvar och en del livsmedel byter man ut efter säsong. Nordiska superbär som blåbär och lingon känns alltid aktuella och passar till så mycket. Holistic Lingonpulver och Holistic Blåbärspulver passar perfekt som smaksättare i smoothies, i nicecream eller varför inte i en fräsch salladsdressing? Prova även dessa fantastisk goda blåbärscookies. Bara fantasin sätter gränserna! När bären är i pulverform så kan det bli lite lättare att dosera rätt i bakning och annan matlagning. Därför ingår en påse ekologiskt lingonpulver och en påse ekologiskt blåbärspulver i lucka 1, men det är inte allt! För att få fram smakerna, kunna göra den perfekta raw cheesecaken eller få dina raw Hulk hampabar att hålla ihop, då behöver du Holistic kokosolja. Den är ekologisk, Fairtrade och kallpressad vilket innebär att den håller den absolut högsta kvaliteten. Prova att steka dina blåbärsplättar i kokosolja eller gör någon glad genom att bjuda på denna raw chokladmoussetårta. Magiskt gott!

 

För att tävla

  1.  Hitta och gilla oss på instagram (@holisticsweden) klicka på länken eller sök i din mobil
  2.  Under bilden för lucka 1 (samma bild som i det här inlägget) skriver du en kommentar och beskriver vad du ska baka eller laga med det du kan vinna här i lucka 1 (Kokosolja Blåbärspulver och Lingonpulver). Tips, vill du ha inspiration? alla recepten i texten klickbara
  3. Vinnare dras onsdag den 30 november! och meddelas på instagram.

 

Lycka till!

 

psst! Nästa söndag öppnas lucka två med ett helt annat innehåll

Det här inlägget postades i Inspiration, Recept, Tävling, Tips. Bokmärk permalänken.