2 portioner
Nyponsoppa
- 6 dl vatten eller växtbaserad mjölk
- 5 msk Holistic Strandnypon
- 2-3 msk kokossocker (smaka av)
Vispa i hop ingredienserna till en slät soppa. Vill du ha en varm soppa värmer du den bara i en kastrull till önskad temperatur.
Mandelbiskvier
- ½ dl kokossocker
- 1 dl sötmandel
- ½ msk vatten
Värm ugnen till 175 grader. Mixa ingredienserna till en deg. Rulla till teskeds-stora kulor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i ca 10 minuter
Det var mycket gott men värma nyponsoppan är nästan ett måste, ty det är hårda ”gryn”. De blir inte så mycket mjukare efter uppvärmningen heller men god är den.
Mandelbiskvierna är helt förtjusande.
Hjärtligt tack Jeanette för receptet och för att jag nu, vet var jag kan få fantastiska recept.
Glad sommar 2018