Holistics adventskalender- lucka 2

Har du satt upp dina träningsmål inför 2017? Vi vill gärna hjälpa dig en bit på vägen mot ditt mål med innehållet i adventskalender lucka nummer 2.

I Holistics sortiment finner du fyra olika sorters proteiner, tre vegetabiliska och en animalisk; Hampaprotein (eko), Ärtprotein (eko), Risprotein (eko) och Vassleprotein med vanilj- eller chokladsmak. Alla av absolut högsta kvalitet. En till två skopor innan eller efter träningen, som ett mellanmål eller i frukostsmoothien.

Det finns många användningsområden för proteinpulver. Bars är ett smidigt och bra sätt att få i dig energi. Gör gärna dina egna, det är enkelt! Förvara dem i frysen så håller de ända upp till 6 månader. Här har du två recept på bars som vi gillar mycket om (klicka på texten så kommer du till receptetRaw proteinbars boostade med nypon och chia eller Raw hulk hampa bars. Prova gärna att baka med våra proteinpulver, det går alldeles utmärkt.

Varför är det viktigt med protein? Protein har en viktig funktion genom att det underlättar för din kropp när du tränar under den katabola (nedbrytande) fasen och du får en bättre och snabbare återhämtning efter träningen. Du ska alltid äta en måltid 1-2 timmar efter du har tränat men en proteindrink eller en bar berikad med protein kan vara bra att ta direkt efter om du passet, speciellt om du tagit ut dig. Protein är byggstenarna i din kropp.

Hoppas att innehållet i lucka 2 kan inspirera dig till att sätta nya mål inför nästa år och gör att du kan påbörja din väg mot att uppfylla dem redan idag.

För att tävla så behöver du hitta och gilla oss på instagram (@holisticsweden) klicka på länken eller sök i din mobil. Under bilden för lucka 2 som har samma bild som i det här inlägget, skriv en kommentar där du kort beskriver dina träningsmål inför 2017.

1 vinnare får innehållet i lucka 2 som är:

  • 1 kilo Vassleprotein choklad eller vanilj
  • 1 kilo Ärtprotein
  • 1 kilo Risprotein
  • 1 Holistic smartshaker slim

Tipsa den person som inspirerar dig till bättre hälsa genom att tagga hen i din kommentar. Vinner du, så vinner även din inspirerande vän 1 kilo valfritt protein och shaker.

En vinnare + vän dras onsdag den 7 december! och meddelas på Instagram

Lycka till!

 

 

Det här inlägget postades i Inspiration, Raw Food, Recept, Tävling och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.