Boosta din hälsa med naturens superfoods- ny bok av Tia Jumbe

Tia Jumbe är författare, journalist och yogalärare. Hon har skrivit flera böcker bland annat  Yoga & Jogga och Detox Lifestyle. Nu släpper en ny bok, som handlar om hennes favorit-superfoods.

I den här boken har Tia på ett lättfattligt sätt samlat och förklarat nyttan av de 15 mest kraftfulla superfoodsen i en bok. Du får reda på näringsvärde, hur de använts traditionellt, hur de kan boosta din hälsa och framför allt så får du flera fantastiska recept och tips på vad du kan göra med alla dessa superfoods.

Det som kännetecknar superfoods är att de är proppfulla med näring, vitaminer, mineraler och antioxidanter. De är även mycket näringstäta vilket innebär att även små mängder tillför kroppen mycket näring. Superfoods kan vara bär, alger, örter, frukt men även kryddor och grönsaker och annat som har ett mycket högt näringsvärde.

Med över 40 recept på allt ifrån dressingar till varma rätter kan du hitta inspirationen till att våga använda mer av dessa supergrödor i vardagen. Tia har valt ut sina 15 favoriter och har blandat gamla favoriter som ingefära och gurkmeja med nya stjärnor på superfoods-himlen, som moringa och chaga (sprängticka).

Alla superfoods i boken har använts i tusentals år och det är dags att vi återupptäcker dem igen. För vår hälsas skull.

Det här inlägget postades i Inspiration, Superfood, Våra vänner och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.