Glutenfritt fröbröd

  • 1 dl Holistic Psylliumfröskal
  • 1,5 dl sesamfrön
  • 2 dl bovetemjöl
  • 4 dl havremjölk
  • 1 dl russin
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk brödkryddor
  • Pumpafrön till topping

Blanda alla torra ingredienser i en skål. Häll försiktigt i havremjölk och fortsätt blanda så att det inte blir klumpar. Låt smeten stå i ca 10 minuter tills den fått degliknande konsistens.

Lägg bakplåtspapper på en plåt och tryck ut degen ca 2 cm tjockt. Häll ut pumpafrön efter smak och tycke. In i ugnen i ca 30 minuter på 200 grader.

Det här inlägget postades i Inspiration, Recept, Vegan och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.