Chokladbräck med granatäpple och citron

  • Gör din egen choklad, recept längre ner (du kan även ta färdig vegansk choklad)
  • ca 1 dl torkade granatäpplekärnor + till topping
  • 2 tsk vaniljpulver
  • juice från ½ citron
  • skal från 1 citron

Smält chokladen i ett varmvattenbad. Ha i granatäpplekärnor, vanilj och citronjuice och rör om. Häll ut på plåt eller bricka på bakplåtspapper, om den är för rinnig så avvakta några minuter tills chokladen börjar stelna till. Toppa chokladen med mer granatäpplekärnor och rivet skal från en citron. Ställ in i frysen i 30 minuter, bryt sedan i bitar och förvara i kyl eller frys.

Grundrecept choklad

Smält kakaosmör och kokosolja i varmvattenbad. Rör ner de andra ingredienserna, färdigt!

Det här inlägget postades i Recept, Vegan och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.