Pumpawraps med dilldressing

Dilldressing

  • 2 dl växtbaserad creme fraishe
  • 2-3 msk dill (torkad eller färsk)
  • 1 msk vegansk majonnäs
  • juice från ½ citron
  • salt
  • peppar

Blanda ihop och smaka av.

Wraps

  • 400 g vatten
  • 1 tsk bakpulver
  • 150 g majsmjöl
  • 50 g rismjöl
  • ½ tsk salt
  • 30 g Holistic psylliumfröskal

Blanda allting till en jämn smet, låt stå i 15 minuter. Dela i 5 st lika stora bitar och kavla ut tunt på majsmjöl. Stek dem i torr stekpanna på hög värme.

Pumpawraps

Skär butternutpumpa i 1 cm tjocka skivor och rosta i ugn på 200 grader i ca 15 minuter med kokosolja, salt, rostad paprika och vitlök.

I wrapen, lägg en bädd av gröna blad samt de grönsaker du önskar. Lägg i önskad mängd rostad pumpa och toppa med dilldressingen.

 

Det här inlägget postades i Recept, Vegan och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.