MAGE & TARM

Ultratarm- en vän till din mage

Semester är redan bokad och du planerar att njuta i fulla drag av god mat och dryck. Tyvärr lider många i tysthet i semesterparadiset. Förstoppning är ett jobbigt ämne som många undviker att prata om. Vi tycker att det är viktigt att prata om det. Om du upplever problem med illamående, uppsvälldhet och magknip så är du långt ifrån ensam.

 

Vanliga orsaker till förstoppning på semestern:

Att avföringen ligger kvar i tarmen är belastande för hela kroppen och det stör våra naturliga goda tarmbakterier. Genom att avlägsna det stillastående tarminnehållet blir man inte bara av med avfall. Man skapar en bättre miljö för tarmbakterier, får en friskare tarmflora och ett bättre näringsupptag.

Om du inte kommer tillrätta med problemet själv så finns det naturlig hjälp att få. Ultratarm är ett kosttillskott som hjälper mot trög tarm. Den innehåller magnesiumoxid som ger två positiva effekter, dels blir tarminnehållet lösare, dels ökar volymen. Både dessa effekter underlättar för kroppen att ha en naturlig tarmtömning bland annat genom stimulerad peristaltik.

Att få hjälp med sin tröga mage kan göra stor skillnad. Om magen inte är i balans är det svårt att njuta av semestern och livet fullt ut.

Dela med dig av din kommentar här ...