Bertil är nominerad till Årets Hälsofrämjande Chef

För 15:e året i rad ska Årets Chef utses av tidningen Chef. I år är det extra roligt eftersom Holistics grundare och ägare Bertil Wosk är en av finalisterna.

Bertil nominerades av oss medarbetare. Vi ansåg att Sverige måste få veta vilken unik och underbar människa det är som har skapat detta företag.

Du som är kund hos oss känner säkert redan till Bertil Wosk. Kanske har du gått en av hans kurser i Energimedicin eller känner honom från något annat sammanhang. Och som kund känner du säkert till våra värderingar och vår vision.

När Bertil grundade Holistic hade han en tydlig idé om vad han ville åstadkomma genom företaget – att hjälpa människor bli friskare och samtidigt mer medvetna.

Men hur är han som chef? Enkelt uttryck – omtyckt! Mycket omtyckt.

Nya medarbetare brukar vara skeptiska när ingen har något elakt att säga om Bertil. De tänker ofta att ”sanningen” ska krypa fram. Men sanningen är att ingen har något ont att säga. Det mest elaka vi har att säga om Bertil är att han är lite tankspridd ibland.

Han är en man med stort hjärta. Han har stor integritet. Han är ärlig och sann. Och han kan kombinera ett visionärt sinne med en stor portion sunt förnuft och humor.

Och ja, det ska erkännas att vi som arbetar här är lyxigt omhuldade med allt från ett superfint kontor med egen yogasal, två vilorum med mindfulnesstolar, generöst friskvårdsbidrag, gratis kosttillskott, fri hälsofrukost varje vecka, gym, bastu och tvättstuga. Och vi mediterar varje dag, på arbetstid. Vi får gå kurser i allt från ledarskap till mindfulness. Och mycket mer.

Läs mer om vårt kontor och företagskultur i Kureras artikel här och se fler bilder från kontoret här.

Men bäst av allt är att arbeta på ett företag vars främsta mål är att bidra till en bättre värld, på riktigt. Och med en chef som är en förebild och vän, på riktigt.

Och nu är han alltså finalist i kategorin Årets Hälsofrämjande chef. Och han vet inte ens om det, för han har förverkligat en gammal dröm och rest utomlands för att meditera på heltid i åtta månader. Han är inte nåbar för någon. Inte ens om han vinner kommer han få veta något, inte förrän han är tillbaka i september.

Årets Hälsofrämjande chef

Syftet med priset är att ”belöna en chef som utifrån ett personligt engagemang systematiskt byggt en framgångsrik, inkluderande, hållbar och hälsofrämjande helhetskultur, vars resultat går att mäta i verksamhetens lönsamhet och välbefinnande”. Vinnarna presenteras på Chefgalan på Grand Hotel i Stockholm 9 mars.

Juryns motivering lyder:

Utifrån värdeorden kärlek, ansvar och sanning ger den här ledaren medarbetarna möjlighet att växa även under sina timmar på jobbet. En pionjär som med ett helhetstänk kring fysisk och psykisk hälsa inte bara strävar efter att göra världen till en bättre plats utan även att hans företag ska bli Sveriges bästa arbetsplats 2020.”

Vill du veta mer? Klicka här

Publicerat i ArtiklarOm Holistic | Etiketter  | 2 kommentarer