OM OSS

HÅLLBARHET

Vår hälsa och inre miljö är sammanlänkad med jorden vi lever på. Därför söker vi upp producenter som tänker som oss: som jobbar ekologiskt, som jobbar med hänsyn, som vill bidra till en bättre värld. Men det slutar inte där! Hållbarhet sträcker sig över hela produktcykeln och inkluderar allt från arbetsvillkor till materialval. Även du är en del av processen, då du återvinner den tomma burken – och låter den ingå i en ny produktcykel. Tack. 

HÅLLBARHET

NY DESIGN, SAMMA ÄLSKADE INNEHÅLL

Med vår nya design och nya, förbättrade förpackningar har vi tagit ännu ett steg på vår resa mot en mer hållbar värld.

EN RESA MOT EN HÅLLBAR FRAMTID

I snart 20 år har vi förmedlat kunskap och tagit fram kosttillskott av kompromisslös kvalité för att hjälpa människor att optimera sin hälsa. Vi som företag är på en ständig utvecklingsresa med målet att hela tiden förbättras i alla aspekter för att på så sätt bidra till vår vision om en bättre värld. Med vår nya design och förbättrade förpackningar har vi tagit ett ännu ett steg i syfte att skapa en mer hållbar värld, med kärlek till både människa, natur och planet.

Läs mer

VI STÖTTAR

Som en del i Holistics vision om att bidra till en friskare värld är det självklart för oss att arbeta för hållbarhet i alla aspekter. Därför stöttar vi ett antal organisationer som aktivt arbetar för ett mer hållbart samhälle för såväl människor som miljö.

Läs mer

MILJÖ - OCH HÅLLBARHETSPOLICY

En självklar del av Holistics vision att bidra till en friskare värld är att vara ett hållbart företag i alla aspekter. Vi är övertygade om att den enda vägen till att skapa ett långsiktigt bärkraftigt företag är att integrera hållbarhet i verksamhetens alla led.

Läs mer

MILJÖCERTIFIERINGAR

I allt vi gör finns kärlek till människor, natur och planet, liksom viljan att utvecklas såväl långsiktigt som hållbart.

Läs mer