OM OSS

VÅR STORY

Bara ren kärlek 
Tänk om du hade makten att förändra världen. Tänk om du, genom att bli medveten om de energier och tankar som styr din hälsa och dina handlingar, faktiskt kan påverka. Ditt eget liv, andras liv, samhället och i förlängningen den värld vi delar. Just den övertygelsen är själva grunden i Holistic, liksom vår passion för personlig utveckling och drivet att dela med oss av all vår kunskap.  

För i varje andetag, i varje hjärtslag och i allt vi gör finns kärlek till människor, natur och planet. Och övertygelsen om att det är först när vårt fysiska jag är i balans och samklang med det känslomässiga och andliga som vi kan börja leva fullt ut. Det är då vi kan börja bidra till vår vision om en friskare och mer kärleksfull värld, på riktigt. 

Our knowledge, your health 

VÄRDEGRUND

Holistics värdegrund – kärlek, sanning, ansvar – är själen i allt vi gör. Vår värdegrund är inte bara fina, inramade ord på väggen utan guidar oss genom såväl affärsmässiga beslut som i vardagen på den arbetsplats vi delar.

Läs mer

LOGOTYP

Hälsa handlar om att ha balans på alla plan, något som vår logotyp symboliserar. Balans mellan det maskulina, det feminina, flexibiliteten, den stadiga grunden, energin uppåt och en ständig strävan mot livets högsta mål; kärlek, visdom och enhet.

Läs mer

HISTORIA

Ett företags historia börjar aldrig med att företaget bildas. Det börjar som ett frö hos dess skapare, ett frö som gror och utvecklas till en idé och en vision. För Bertil Wosk blev det en vision om en friskare värld.

Läs mer