Energimedicin – hälsa ur ett holistiskt perspektiv

Denna föreläsning är öppen för både privatpersoner och återförsäljare.

En föreläsning som sträcker sig till de yttre gränserna av människans kunskap och kanske förändrar ditt sätt att se på världen. Några av de teorier som Bertil Wosk lägger fram avfärdades som flum för tjugofem år sedan, då han började föreläsa i dessa ämnen, men nu har forskningen hunnit ifatt och bekräftat många av hans teser. Andra ligger ännu utanför forskningens landvinningar. Det gör det ännu mer intressant att lyssna på honom. Missa inte denna spännande föreläsningshelg! Fokus ligger på teori som varvas med enklare övningar.

Några punkter från föreläsningen

  • Tankar, känslors och attityders påverkan på nervsystemet, hormonsystemet, immunsystemet och på våra gener
  • Människans uppbyggnad med olika höljen och energicentra (chakra)
  • Olika medicinska synsätt
  • Stress och avslappning

När och var

Stockholm
Lördag 23 november klockan 09–17
Söndag 24 november klockan 09–16

Pris

956 kr exklusive moms och 1 195 kr inklusive moms. Lunch och fika ingår

Anmälan

Anmälan sker till kurs@holistic.se.

Uppge deltagarnas namn och mobilnummer, för SMS-avisering, och e-postadress dit bekräftelsen ska skickas. Meddela eventuella matallergier. Om du är återförsäljare: uppge även kundnummer/företag.

Uppge även en kontaktperson, fakturaadress och e-postadress dit fakturan ska skickas. Betalning sker efter att fakturan skickats med e-post till dig. Använd OCR-numret som anges i fakturan, för att vi ska se att betalningen kommer från just dig. Utan OCR-nummer blir betalningen ej registrerad.

När du anmäler dig till en föreläsning eller kurs medger du att du är 16 år eller äldre och samtycker till att vi kan spara dina uppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Mer info: holistic.se/integritetspolicy

Anmäl dig gärna i god tid då flera föreläsningar har begränsat antal platser. Vänligen observera! Anmälan görs senast en vecka innan till: kurs@holistic.se.

Avbokning

Sista avbokningsdag är en vecka innan kursstart. Avbokning sker till: kurs@holistic.se. Vid för sen avbokning återbetalas inte kursavgiften.

Föreläsningar för återförsäljare hösten 2020

Kommer...