Vi söker en försäljningsansvarig till vårt kontor i Norrköping

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som Försäljningsansvarig på Holistic kommer du arbeta i en spännande och innovativ roll i en inspirerande organisation som värdesätter och uppmuntrar personlig utveckling.

Du ansvarar för att sätta försäljningsavdelningens struktur, hitta ramverk för försäljningsprocesser samt upprätta planering och försäljningsmål. Du kommer att hantera och ansvara för kontakter och förhandlingar med nya och befintliga kunder, utveckla samarbeten, sortimentsoptimering samt kampanjer. Att ha kontinuerlig kontakt och ett tätt samarbete med Holistic's återförsäljare så som terapeuter, handelskedjor och näthandel ingår också i dina arbetsuppgifter.

I rollen ingår personalansvar och du leder och utvecklar försäljningsarbetet tillsammans med ditt försäljningsteam som idag består av tre personer. Du arbetar nära marknadsavdelningen, utbildningsteamet och kundtjänst för att tillsammans optimera och utveckla verksamheten i linje med Holistic's vision, värderingar och övergripande mål.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Försäljningsansvarig har du en kundorienterad, förtroendeingivande och kommunikativ personlighet. Du har tidigare haft personalansvar/arbetsledaransvar och du har gärna genuin erfarenhet av försäljning inom kosttillskott, näringstillskott, naturläkemedel, specialkost eller liknande.

Ett starkt driv, flexibilitet och engagemang är det som utmärker dig som person och du brinner för hälsa, välmående och holistiskt tänkande. Du motiverar, lyfter och inspirerar ditt team att arbeta enligt Holistics värderingar och ledord: Kärlek, Sanning, Ansvar.

Du är lyhörd och insatt i marknaden för Holistic's produkter och du tycker om att aktivt få arbeta och bidra som en del av den svenska ledningsgruppen.

Rekryteringen sker via Expersis.


Holistic

Holistic är ett snabbt växande kunskapsföretag med försäljning av egenutvecklade, högkvalitativa kosttillskott under eget varumärke via återförsäljare.

Vi erbjuder våra kunder utöver effektiva produkter av hög kvalitet även seminarier och föredrag inom området kost och hälsa, integrativ medicin samt personlig utveckling. Med vår kunskap och vårt engagemang hjälper vi människor att ta kontroll över sitt liv och leva medvetet och bidrar därmed till att skapa friskare och gladare människor och ett bättre samhälle.

Huvudkontoret finns Norrköping, lagret ligger i Motala, och företaget som helhet består av närmare 40 eldsjälar. Vi har blivit utsedda till Gasellföretag fyra gånger och Superföretag vid två tillfällen. Vi växer så det knakar! Vi värnar mycket om våra återförsäljare – god service och närhet till kunden, är mycket viktigt för oss. Vi säljer idag till kunder i huvudsakligen Sverige men har påbörjat vår internationalisering.

Vi ser fram emot att träffa dig!