Holistic söker en marknadsansvarig

Arbetsbeskrivning
Brinner du för hälsofrågor och personlig utveckling? Har du en önskan att hjälpa människor att må bättre? Är det viktigt för dig att arbeta med saker du tror på? I så fall kan du vara den vi letar efter.

Du kommer att arbeta med strategiskt varumärkesarbete för att stärka vårt varumärke och utveckla vår marknadsföring. Du har även en operativ roll där du ansvarar för marknadsplanering, kommunikation, PR och lanseringsplaner. Du har personalansvar för fem medarbetare som ingår i marknadsteamet och du utvecklar och genomför marknadsföringsarbetet och processerna tillsammans med ditt team.

Du arbetar nära andra funktioner i Sverigeorganisationen så som försäljning, kundtjänst samt utbildning, för att tillsammans med dem optimera affärsplanerna och verksamhetsutvecklingen i linje med vår vision och våra övergripande mål.

Vem är du?
Du har ett starkt driv och ett intresse för nya tillvägagångssätt att nå och kommunicera med befintliga och nya målgrupper. Du kan hantera många olika parallella projekt på ett engagerat och lyhört sätt. Som ledare har du förmågan att tydliggöra företagets visioner samtidigt som du på ett positivt sätt kan coacha och utveckla ditt team.

Vi ser även att du har:

  • en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller likvärdig
  • erfarenhet av strategisk varumärkesuppbyggnad
  • arbetslivserfarenhet från en ledande befattning
  • stort kundfokus och god kommunikationsförmåga
  • digital kunskap och erfarenhet

Vad kan Holistic erbjuda dig
 Du erbjuds en utmanande och utvecklande roll på ett företag i tillväxt med starkt engagerade medarbetare som alla arbetar för att skapa en fredligare värld och en friskare planet. Vi eftersträvar balans mellan kropp och själ vilket genomsyrar vårt kontor som går i naturens tecken. Vår företagskultur förespråkar att vi tar hand om oss själva och varandra och vi erbjuder bl.a. yoga, meditation och träning i våra egna lokaler.

Kontaktperson
I denna tjänst samarbetar vi med Experis AB. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på deras hemsida och ansöka via följande länk. Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mail utan endast via hemsidan. Om du är intresserad, sök tjänsten omgående, då vi tillämpar löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan!