Holistic söker en marknadsansvarig

Arbetsbeskrivning

Brinner du för hälsofrågor och personlig utveckling? Har du en önskan att hjälpa människor att må bättre? Är det viktigt för dig att arbeta med saker du tror på? I så fall är du den vi letar efter! I din roll som marknadsansvarig hos oss kommer du att arbeta med strategiskt varumärkesarbete för att stärka vårt varumärke och utveckla vår marknadsföring. Du kommer även att arbeta operativt till viss del, både med planering, lansering och kampanjer. Du är en god kommunikatör med tidigare erfarenheter från positionering och varumärkesbyggande. Du kommer också att arbeta nära försäljning, kundtjänst och utbildning i Sverige-organisationen, för att tillsammans med dem optimera planer och utveckla verksamheten Detta i linje med vår vision och övergripande mål.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för hälsa och holistiskt tänkande och som arbetar linje med våra värderingar där vi sätter människa och miljö i centrum. Du har ett stort intresse för affären och ett driv och en nyfikenhet för nya sätt att kommunicera. Du är en driven person som kan ta dig an många olika projekt på ett engagerat och lyhört sätt. Som ledare har du förmågan att tydliggöra visioner samtidigt som du på ett positivt sätt kan coacha och utveckla ditt team på 5 personer. Ditt arbete speglas av din förståelse för andra människor, ditt bemötande och i din förmåga att samarbeta.

Vi ser även att du:

  • Har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller utbildning som bedöms likvärdig
  • Har erfarenhet av och en god förståelse för digital marknadsföring och strategisk varumärkesuppbyggnad
  • Har minst två års erfarenhet i ledande befattning
  • Har stort kundfokus
  • Är en god kommunikatör
  • Gärna ha en bakgrund inom näringsmedicin

Du erbjuds

Du erbjuds en utmanande och utvecklande roll på ett företag i tillväxt med starkt engagerade medarbetare som alla arbetar för att skapa en fredligare värld och en friskare planet. Vi eftersträvar balans mellan kropp och själ vilket genomsyrar vårt kontor som går i naturens tecken. Vår företagskultur förespråkar att vi tar hand om oss själva och varandra genom att erbjuda bland annat yoga i våra kontorslokaler.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karolina Wahlström 076-297 87 95 alt. karolina.wahlstrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se


Holistic

Holistic är ett snabbt växande kunskapsföretag med försäljning av egenutvecklade, högkvalitativa kosttillskott under eget varumärke via återförsäljare.

Vi erbjuder våra kunder utöver effektiva produkter av hög kvalitet även seminarier och föredrag inom området kost och hälsa, integrativ medicin samt personlig utveckling. Med vår kunskap och vårt engagemang hjälper vi människor att ta kontroll över sitt liv och leva medvetet och bidrar därmed till att skapa friskare och gladare människor och ett bättre samhälle.

Företaget finns i Norrköping och har 35 anställda. Vi har blivit utsedda till Gasellföretag fyra gånger och Superföretag vid två tillfällen. Vi växer så det knakar! Vi värnar mycket om våra återförsäljare – god service och närhet till kunden, är mycket viktigt för oss. Vi säljer idag till kunder i huvudsakligen Sverige men har påbörjat vår internationalisering. Därför söker vi nu en marknadsansvarig som skall fortsätta att framgångsrikt utveckla Holistics varumärke på marknaden.

Vi ser fram emot att träffa dig!