Holistic söker en marknadsansvarig

Norrköping 2018-06-28

I din roll som marknadsansvarig kommer du att arbeta med strategiskt varumärkesarbete för att stärka vårt varumärke och utveckla vår marknadsföring. Du har också en operativ roll och ansvarar för marknadsplanering, kommunikation, PR, lanseringsplaner och kampanjer. I din roll ingår även personalansvar där du leder och utvecklar arbetet tillsammans med ditt marknadsteam som i dag består av fem personer.

Du kommer också att arbeta nära försäljning, kundtjänst och utbildning i Sverige-organisationen, för att tillsammans med dem optimera planer och utveckla verksamheten. Detta i linje med vår vision och övergripande mål.

Vem är du?

Vi söker dig med stort intresse för affären och med ett driv och en nyfikenhet för nya sätt att kommunicera. Du har en god förmåga att arbeta självständigt, goda projektledaregenskaper samt har förmågan att arbeta i ett högt tempo med flera parallella projekt. Du har ett genuint intresse för hälsa och holistiskt tänkande och ditt arbete går i linje med våra värderingar där vi sätter människa och miljö i centrum. Som ledare har du förmågan att tydliggöra visioner och få med dig hela teamet. Samtidigt som du har en tydlig kommunikationsstil är du lyhörd med en förmåga att lyfta och coacha dina medarbetare.

Vi ser även att du:

  • Har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller utbildning som bedöms likvärdig
  • Har erfarenhet av och en god förståelse för digital marknadsföring och strategisk varumärkesuppbyggnad
  • Har minst två års erfarenhet i ledande befattning
  • Har stort kundfokus
  • Är en god kommunikatör
  • Har bakgrund inom näringsmedicin vilket ses som meriterande

Du erbjuds

Du erbjuds en utmanande och utvecklande roll på ett företag i tillväxt med starkt engagerade medarbetare som alla arbetar för att skapa en fredligare värld och en friskare planet. Vi eftersträvar balans mellan kropp och själ vilket genomsyrar vårt kontor som går i naturens tecken. Vår företagskultur förespråkar att vi tar hand om oss själva och varandra genom att erbjuda bland annat yoga i våra kontorslokaler.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karolina Wahlström 076-297 87 95 alt. karolina.wahlstrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se


Holistic

Holistic är ett snabbt växande kunskapsföretag med försäljning av egenutvecklade, högkvalitativa kosttillskott under eget varumärke via återförsäljare.

Vi erbjuder våra kunder utöver effektiva produkter av hög kvalitet även seminarier och föredrag inom området kost och hälsa, integrativ medicin samt personlig utveckling. Med vår kunskap och vårt engagemang hjälper vi människor att ta kontroll över sitt liv och leva medvetet och bidrar därmed till att skapa friskare och gladare människor och ett bättre samhälle.

Företaget finns i Norrköping och har 35 anställda. Vi har blivit utsedda till Gasellföretag fyra gånger och Superföretag vid två tillfällen. Vi växer så det knakar! Vi värnar mycket om våra återförsäljare – god service och närhet till kunden, är mycket viktigt för oss. Vi säljer idag till kunder i huvudsakligen Sverige men har påbörjat vår internationalisering. Därför söker vi nu en marknadsansvarig som skall fortsätta att framgångsrikt utveckla Holistics varumärke på marknaden.

Vi ser fram emot att träffa dig!