Holistisk kommunikatör med ansvar för sociala medier och digital marknadsföring

Vill du vara med och skapa friskare och mer kärleksfull värld? Är du en stjärna på att skapa innehåll till sociala medier? Då ska du söka tjänsten som kommunikatör med ansvar för sociala medier på Holistic Sweden AB. Du blir en del av marknadsavdelningen som består av 6 personer. Vi arbetar med att stärka och utveckla kännedomen om Holistic och öka kunskapen om vad som påverkar vår hälsa och hur vi kan hålla oss friskare och må bättre. Sociala medier har en nyckelroll i det arbetet.

Strategi, plan och innehåll

Som kommunikatör med ansvar för sociala medier producerar du innehåll – text och rörligt material – till våra sociala medier, blogg och digitala nyhetsbrev. Du ansvarar även för annonsering, mätning, analys och rapportering av den digitala närvaron. I nära samarbete med marknadsansvarig skapar du också planen för att optimera vår digitala marknadsföring.

Vi söker dig som:

  • Arbetar med sociala medier och är duktig på att utrycka dig i skrift.
  • Har ett starkt driv och engagemang
  • Är kreativ, strukturerad och kommunikativ
  • Brinner för hälsa och välmående

Du har gärna några års erfarenhet från liknande arbete och är van vid att arbeta självständigt. Du har gärna utbildning inom marknad eller kommunikation. Har du dessutom en bakgrund som skribent eller journalist är det meriterande.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Norrköping och du rapporterar till marknadsansvarig.

Ansök

Välkommen att skicka din ansökan med personligt brev och CV till: personal@holistic.se. Sista ansökningsdag är 15 oktober 2018. Kontaktperson: Henrik Winskog, HR-ansvarig, 0141-69 90 09. För frågor gällande tjänstens innehåll kontakta: Anna Fransson, tf marknadsansvarig, 0141-69 90 25.

Om oss

Holistic är ett snabbt växande kunskapsföretag med försäljning av egenutvecklade kosttillskott under eget varumärke via återförsäljare.

Vi erbjuder produkter av hög kvalitet, men även föredrag och utbildningar inom kost och hälsa, integrativ medicin samt personlig utveckling. Vi vill bidra med kunskap som hjälper människor att ta kontroll över sitt liv och leva medvetet och därmed bidra till att skapa friskare och gladare människor och ett bättre samhälle.

Vi finns i Norrköping och har 40 anställda. Fyra gångar har vi blivit utsedda till gasellföretag och vid två tillfällen utsetts till superföretag. Vi värnar mycket om våra återförsäljare. God service och närhet till kunden är viktigt. Vi säljer i dag till kunder huvudsakligen i Sverige men har påbörjat en internationalisering.