Holistic söker utbildningschef med hälsofokus

Vill du förändra världen tillsammans med oss på Holistic? Som utbildningschef får du en viktig roll i vår organisation och i arbetet att hjälpa människor att bli friskare och samtidigt bli mer medvetna om sin hälsa.

Region: Östergötlands län
Bransch: Chefer och verksamhetsledare, försäljning, inköp, marknadsföring, hälso- och sjukvård
Sista ansökningsdag: 2020-03-25

Om tjänsten

Utbildning har genom åren varit en central del av vår verksamhet. Nu är tiden inne att ta nästa steg i vår utbildningsstrategi och vi söker dig som vill leda arbetet framåt med hjälp av våra duktiga medarbetare. Ditt uppdrag blir att strategiskt utveckla hela vår utbildningsverksamhet som idag innefattar utbildningar runt om i Sverige både fysiska och digitala samt egen poddcast och support.

I vår framtida verksamhet vill vi också lägga mer fokus på digitala utbildningar som vi tror är avgörande för fortsatta kunskapsspridning. Allt detta ska göras för att stärka vårt varumärke i linje med vår vision och övergripande mål. Tjänsten innebär personalansvar för idag fem medarbetare. I arbetet ingår även att ta hand om fortlöpande kompetensutveckling av medarbetarna inom näring- och funktionsmedicin, samt pedagogiska metoder och utbildning digitalt. Du initierar planer, driver arbetet och följer upp resultat i nära samarbete med resten av organisationen.

Som utbildningschef är du direkt underställd VD och har en plats i Holistics ledningsgrupp.

Vi erbjuder dig en roll som du har stora möjligheter att själv forma i ett tillväxtföretag. Att ha rätt energi och känsla på kontoret är viktigt för oss. Vår företagskultur förespråkar att vi tar hand om oss själva och varandra och vi erbjuder bland annat yoga, daglig meditation i våra vackra prisbelönta lokaler belägna i centrala Norrköping.

Om dig

Du har erfarenhet av att leda andra och av att bygga utbildning/undervisning både i fysisk och digital form. Har du erfarenhet av ledningsgruppsarbete ser vi det som meriterande. Din svenska och engelska är god i såväl tal som skrift och du har goda datorkunskaper inom Officepaketet.

Du är en trygg ledare som coachar och stöttar samt har förmågan att lyfta individers olika styrkor och kompetenser. Du driver utvecklingsfrågor på ett professionellt och tydligt sätt. Till din person är du initiativtagande och driven. Precis som oss brinner du för kunskap och har ett holistiskt synsätt på hälsa.

Annat bra att veta

Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning.

Sista ansökningsdag 25 mars 2020.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sandra Sjöberg på 0720330036.

Välkommen med din ansökan!

Du söker tjänsten via jobbet.se.