Vår fina personal

Anders Holmsköld

Anders Holmsköld
supply chain manager

Anders Holmsköld är Supply Chain Manager med ansvar för ett optimalt flöde av varor genom huset – från inköp, till lager och leverans mot kund. Hans största utmaning är företagets stora tillväxt, och att han hela tiden måste ligga flera steg före, så vi inte får växtvärk. Tur för oss att Anders är van vid utmaningar som att åka skidor till Mora, simma till Vansbro, springa på Lidingö eller cykla runt Vättern. Alltid med samma lugn och godmodiga leende.

Andreas Svensson

Andreas Svensson,
IT-ansvarig

Andreas jobbar med IT. Alla vet att det är viktigt. Ingen vet vad det är. Det bara finns. Som Andreas. När man skriker som mest står han bakom dig, lugn som en klippa och hjälper dig med trygg och stadig hand, samma trygga hand som älskar att pyssla och bygga och laga god mat, klappa hunden och gå ut med sambon. Eller tvärtom. Det enda vi vet säkert är att allt ordnar sig. Det gör det alltid när Andreas kommer.

Anna Fransson

Anna Fransson,
marknadschef

Anna ansvarar för marknadsföringen, vilket inkluderar allt från etiketter, annonser, foldrar och hemsidor till sociala medier och mässor. Till sin hjälp har hon ett gäng briljanta vildhjärnor som ställer upp under alla dygnets timmar, så länge de tror att de får som de vill. När Anna är ledig springer hon gärna ifrån sin stress i skogen. Det kan bli rätt långa löprundor.

Anna Grandin

Anna Grandin,
kundtjänstchef

Anna leder kundtjänst in i den digitala framtiden, där det unika mötet med kunden fortfarande kommer att vara det centrala. Hon är IT-ekonom från IKEA, har varit projektledare, kundansvarig och kommunikatör, samtidigt som hon jobbade med coachning i det egna företaget. Hemma coachar hon hela sin fotbollstokiga familj och springer på alla bollar. Dessutom är hon svensk mästare i fickparkering. Som en Holistics Steve McQueen. Typ. Liksom.

Anna Pauli

Anna Paulie,
produktutvecklare

Anna Paulie utvecklar våra produkter för en hälsosammare värld. Från idé till färdig produkt. Hon utgår från målgruppers behov och konsulterar både våra egna terapeuter och externa experter för att hitta optimala lösningar. Hon studerar forskningsresultat, besöker mässor och pratar med leverantörer. När man frågar vad som utmärker Holistics produkter svarar hon utan att tveka: kvalitet! Det är en kvalitet på alla plan, som vi aldrig någonsin kompromissar med. Det gör Holistic unikt och Annas arbete roligt. Så roligt att hon orkar pendla ända från bostadsorten Kungsbacka till kontoret i Norrköping. Ofta med något spännande nytt som ska provsmakas.

Anette

Annette Stenberg,
kundtjänst

Anette arbetar i kundtjänst och guidar kunderna till kloka köp. Hon har själv jobbat i hälsobutik i flera år, så hon vet vad som krävs. När hon är ledig rider hon på lånehästen Cilla, vilket är meditation på hög nivå. Resten av tiden går åt till hus, familj och trädgård.

Bertil Wosk

Bertil Wosk,
grundare och styrelseordförande

Bertil är Holistics grundare och styrelseordförande. Han är dessutom en av våra produktutvecklare samt en uppskattad föreläsare inom området hälsa, kost och alternativmedicin. I egenskap av pappa Holistic är Bertil involverad i allt och alla som har med Holistic att göra. För att reda ut sina tankar ställer han sig gärna på huvudet eller mediterar på sin yogamatta. Kanske är det då han är som lyckligast.

bibbi

Biljana "Bibbi" Vajukic,
lager

Bibbi jobbar på lagret där hon packar paket och skickar fakturor. Jobbet är roligt, jobbarkompisarna är supertrevliga och hon trivs jättebra. Det säger hon i alla fall själv, och vi tror henne, för hon är alltid glad och snäll. Hemma umgås hon med familj och vänner, lagar stora middagar och går långpromenader med sin man.

 

Christer Barregren,
copywriter

Christer är marknadsavdelningens kreatör. Han arbetade där redan på den gamla tiden, då det var sex personer på hela företaget och bara en man på avdelningen (det är fortfarande bara en man där – och sju tjejer). Han är bra på det mesta, tycker han själv, och ingen har kunnat övertyga honom om motsatsen. När han inte är på jobbet och läxar upp den yngre generationen hittar man honom ofta i skogen, gärna sovande under en gran.

Christian

Christian Eriksson,
säljkoordinator

När vi behöver det bästa av det bästa, så ringer vi vårt centrallager i Motala. Där fostras de piggaste och gladaste medarbetare man kan önska. Som Christian. Som genast kastade sig på tåget. Nu hjälper han alla kunder som vill sticka ut i mängden, med demo i butik eller kampanj i lokalpressen. Eller vad som helst. Han är alltid på språng med sin dator och sin telefon, redo att hugga i där det behövs. Ofta har han löparkläder på sig. Ofta springer han sin väg. Men han kommer alltid tillbaka.

Ellinor Ladenberg

Ellinor Ladenberg,
terapeutkonsult

Ellinor är näringsterapeut (medlem i NMTF) Hon jobbar som föreläsare och författare inom området hälsa och vet allt om goda bakterier, både dina och sina egna. Och hon tröttnar aldrig på att tala om hormoner, tarmen, organen, maten… På vår blogg. I vår podd. På våra föreläsningar och onlinekurser. I sina böcker. På fikarasten. När hon nattar barnen. I sitt bröllopstal. Och vi tröttnar aldrig på att lyssna. Världen behöver mer Ellinor.

Emma Hovsepian

Emma Hovsepian,
lagerchef

Emma arbetar som lagerchef med allt från mottagningskontroll, kvalitetskontroll och reklamationer till personalansvar för ett hårt arbetande gäng. Under den lugna ytan är hon en Depeche Mode-fanatiker och Star Trek-nörd. Live long and prosper bland stjärnor och aliens. Då blir livet som en rockkonsert.

Emma Lindmark

Emma Lindmark,
chief finance officer

Emma är en typisk ekonom eftersom hon hävdar att hon inte är en typisk ekonom. Hon jobbar i alla fall med siffror och älskar hur de speglar verkligheten och hjälper oss att fatta smarta beslut och visar hur vi kan arbeta på bästa sätt. Emma är en mycket noggrann person och vet precis hur många barn hon har, två stycken, som gärna följer med till sjön bakom huset för grilla eller ut i segelbåten för att steka. Förutom segling gillar hon även löpning och långfärdsskridskor. Allt som för henne långt bort från kontoret. Snabbt. Varför kan vi inte räkna ut.

Henrik

Henrik Winskog,
HR-chef

Henrik är vår HR-chef vilket betyder att han tar hand allt som rör personalen. Tidigare drev han ett behandlingshem för ungdomar med problem, vilket gör honom klippt och skuren för jobbet på Holistic. Inte för att hans kollegor är besvärliga på något vis, men stora doser tålamod och kärlek är ändå bra att ha. När han är ledig jagar han gärna efter små plastbollar. Både innebandy och pingis står högt i kurs i Henriks värld.

Inger Erland Tångring

Inger Erland Tångring,
föreläsare

Inger arbetar som föreläsare på Holistic. Hon är KBT-terapeut och vårdlärare samt sjuksköterska i grunden. När hon inte arbetar på Holistic hjälper hon människor till bättre hälsa på sin privata praktik. När hon inte sprider hälsa och energi springer hon maraton, gärna i Frankrike där man får dricka vin samtidigt.

Linda Olofsson

Linda Olofsson,
grafisk formgivare

Linda jobbar som grafisk formgivare och producerar allt vi behöver för att se bra ut. Broschyrer, affischer, etiketter med mera. Det krävs en strukturerad kaospilot med många bollar i luften för att gå i mål med det! Men som ledare för en fotbollstokig familj kan hon både nicka och dribbla och göra hattrick tre gånger om dagen. Och mer än så begär vi inte av henne. Inte före frukost i alla fall.

Lisa Jutman Collin

Lisa Jutman Collin,
digital kommunikatör

Lisa är digital kommunikatör. Det betyder inte att hon är digital. Bara att hon jobbar med data. Lisa tar hand om Facebook och Instagram, bloggen och skriver och fotar och gör recept och allt som hon tycker är kul. Det är som att jobba heltid med min hobby, säger hon själv. Tidigare hjälpte hon andra företag att bli bäst på sociala medier. Nu hjälper hon oss att bli bäst. Perfekt! Förutom att ha sitt jobb som en hobby gillar hon att måla. Och slå på saker med diverse till tillhyggen, som badminton- och squashrack. Eller så springer hon bara. Gärna till närmsta gym. Eller ett gym långt borta. 

Malin Sehler

Malin Sehler,
QA/RA

Malin jobbar med regelverket, med rutiner som ska sättas och följas upp, leverantörer som ska kontrolleras, lagar som ska följas, kvalitetskrav som ska upprätthållas, revisioner som ska utföras. Detta stora ansvar delar hon med Åsa Spik. Malin Sehler är Biolog och farmaceut och har i många år jobbat inom läkemedelsindustrin och apoteket där hon bl.a. granskat verksamheter som hanterar läkemedel. Hon bor i Krokek med sin aktiva familj och gillar att vara ute året runt. Hon orienterar, springer, mountainbikar, kajakar, SUPar, skidar, bandyar, skridskorar – allt som inkluderar idrott och frisk luft.

Niklas Lerbrink

Niklas Lerbrink,
manager of sales

Niklas Lerbrink är försäljningschef på Holistic med uppdrag att hjälpa våra kunder att bidra till en friskare värld. Tillsammans med gänget på Sales & Support utvecklar och hjälper dom alla våra återförsäljare och kunder. Niklas har levt nära sport och hälsa i hela i sitt liv och har bland annat jobbat inom Sport Retail som produktspecialist och butikschef. Niklas har en bakgrund som ishockeyspelare och älskar vintersporter.

Jeanette Salenmo

Jeanette "Nettan" Salenmo,
kundtjänst

Nettan jobbar i kundtjänst, och är alltså en av dem som svarar så trevligt då terapeuter och butiker ringer för att beställa våra varor. Vi som känner henne kan intyga att hon faktiskt är så snäll och glad som hon låter. Hon gillar att resa, gärna till något varmt ställe. Vi förstår inte varför. Hon hänger ju ändå mest på gymmet, vart hon än är i världen.

Jenny Kahanek

Jenny Kahanek,
kursassistent

Jenny Kahanek administrerar alla våra kurser och kursdeltagare. Eftersom hon är en tävlings- och ordningsmänniska klarar hon det på halvtid. Sedan jobbar hon som löpcoach och spinninginstruktör. När hon inte jobbar så springer hon. Eller cyklar. Eller simmar. Hon har svårt att sitta still, säger hon. När vi frågar varför har hon redan försvunnit.

Jenny Persson

Jenny Persson,
produktutvecklare

Jenny är nutrionist med magisterexamen och har en PhD i medicinsk vetenskap. På Holistic arbetar hon tillsammans med Bertil Wosk med att utveckla nya produkter och förbättra befintliga. Det bästa hon vet, förutom att jobba, är att skärmflyga. Då startar man på marken och fångar en varm uppvind som kan dra iväg en upp till 3 000 meter. Jenny tycker det är så roligt att flyta omkring med huvudet bland molnen, att man aldrig vet om hon riktigt har landat.

Johanna ”Tjottis” Johansson

Johanna ”Tjottis” Johansson,
lagret

Johanna jobbar på lagret och packar paket fyllda med guld. Eller kosttillskott, vilket är samma sak. Hon jonglerar paketen lika lätt som hantlarna i crossfit-gymmet eller de fyra barnen och sambon hemma i villan. En glad prick med mycket energi, som hennes arbetskamrater säger. Eller så säger de bara så, för de vill smaka hennes berömda mat, med en bearnaisesås som smälter som smör i munnen.

Kerstin Igelström

Kerstin Igelström,
lager

Kerstin ansvarar för plocklagret och packningen. Hon är en ordnings- och planeringsmänniska utan dess like. Utan henne skulle inga paket skickas ut i tid. Så är det bara. Hon kan verka sträng, men hon har både humor och ett hjärta av guld. Kerstin är dessutom en stor bokälskare, och marknadsavdelningen anlitar henne ofta som korrekturläsare. Även om hon gillar det vi skriver (för det mesta) så föredrar hon deckare.

Leif Östberg

Leif Östberg,
produktspecialist och föreläsare

Leif arbetar som produktspecialist och föreläsare. Han har en medicinsk utbildning och är certifierad närings- och hårmineralterapeut. När han inte arbetar på Holistic hjälper han människor från när och fjärran på sin privata praktik i Hudiksvall. På lediga stunder behandlar han vänner och kollegor på löpande band. Det tar liksom aldrig slut.

Louise Deurell

Louise Deurell,
projektledare och marknadskoordinator

Louise Deurell är en hemkär marknadskoordinator och projektledare som jobbar med allt från marknadsföring och mässor till produktlanseringar och kampanjer. På sin fritid gillar Louise att yoga, läsa och mysa med sin lilla familj - helst samtidigt. Louise gillar nämligen effektivitet och gillar när saker blir gjorda! Efter att ha jobbat som projektledare för mässor utomlands har hon nu landat hemma i Linköping med villa, vovve, man och en liten bebis. Redan det ett projekt som kräver sin kvinna.

Maria Folke

Maria Folke,
kundtjänst

Maria Folke jobbar i kundtjänst och hjälper alla härliga kunder med frågor och beställningar. Maria är tjejen med kristallbyxor, för hon bär alltid med sig kristaller som en påminnelse om att ta det lugnt och sprida glädje, vilket hon gör varje dag. Maria är den man vänder sig till när databasen behöver rensas eller kundkorten ansas. Så fort något krångligt dyker upp, dyker Marias frivilliga hand upp – och vips är allt fixat! Maria gillar orakelkort och tarot, som verktyg för reflektion. Kanske är det med deras hjälp hon löser alla utmaningar som vi kastar på henne?

Marie Muhr

Marie Muhr,
föreläsare

Marie arbetar som föreläsare på Holistic. Hon jobbar också med butiksdemos och mässor. Marie är examinerad zonterapeut och jobbar även med hårmineralanalys. Förutom att hon vet allt, kan allt, och är vacker som en dag, så är hon dessutom gift med en man som lagar all mat där hemma. Inte så att vi är avundsjuka, men...

Marie Swedlund

Marie Swedlund,
terapeutsupport

Marie är näringsterapeut, diplomerad kinesiolog och medlem i NMTF (Näringsmedicinska Terapeutförbundet). Marie kombinerar näring med kinesiologiska behandlingar samt funktionsmedicinska labbtester. Marie har egen klinik i Hudiksvall där hon hjälper människor till bättre hälsa. Sin egen hälsa tar hon hand om i trädgården, i skogen med tryffelhunden Balder och i stugan vid havet.

Negin

Negin Aghili,
konceptutvecklare

Negin besöker kunder, både butiker och terapeuter, och hjälper dem med allt som inte kundtjänst kan göra – planerar demo, förbättra i butiken, presentera nya produkter och erbjudanden, utbilda personalen med mera. Hon har även egen praktik där hon jobbar med hälsa inifrån och utifrån. Mest känd är hon för sitt arbete inom hudvård. På lediga stunder studerar hon och lär sig ännu mer om kropp och själ.

Peter Hencz

Peter Hencz,
VD

Som VD är Peter involverad i allt som för företaget framåt. Det innebär många möten, många telefonsamtal och långa resor. Det är ett hårt och oglamoröst yrke där man gör det mesta jobbet medan styrelseordföranden får all ära. Det påminner om hans stora fritidsintresse, SUP (Stand Up Paddling). Det låter flashigt att "ta båten ut i skärgården", men i verkligheten står man på en vinglig bräda och paddlar.

Polly Carlsson

Polly Carlsson,
produktkoordinator

Som produktkoordinator följer Polly med i hela kedjan, från att idé till färdig produkt. Det kräver ett ordningssinne utöver det vanliga. Så man inte slarvar bort sitt sinne för humor. Andra bra egenskaper är tålamod och diplomati. Stoppar man ner allt detta i ett sportigt kraftpaket med pigga ögon, så får man Polly. Vi fick i alla fall en Polly, och nu skulle vi inte klara oss utan henne. Och vi gör vårt bästa för att inte slarva bort henne.

Pär-Olof Strindlund

Pär-Olof Strindlund,
project management office

Fråga inte efter Pär-Olof om du kommer på besök. Ingen vet vem du menar, och alla pekar åt olika håll, hjälpsamma som vi är. För oss är han P-O med hela svenska folket. Han har titeln Project Management Office, vilket betyder att han är en projektledare, och du kan be honom om vad som helst, när som helst, så återkommer han med en plan. Han har dock inte planerat vad som ska stå i denna text, och se hur det gick.

Sani Kubatlija

Sani Kubatlija,
purchasing manager

Sani är vår inköpschef och ser till att vi alltid har varor på lagret och jagar leverantörer som är försenade. Ibland optimerar han inköpskvantiteten och maximerar lagerstatusen. Exakt vad det innebär vet ingen, men det måste vara hårt arbete, för han hävdar att han har blivit gråhårig sedan han började här. På lediga stunder drömmer han om ett parallellt universum och den fotbollskarriär som aldrig blev av.

Sonja Dunkars

Sonja Dunkars,
people and culture

People och Culture är ett hedersuppdrag som handlar om att bidra med kunskap och utveckling inom den organisatoriska strukturella delen samt den personliga och teambaserade utveckligen av hela organisationen och dess medarbetare. Uppdraget för People och Culture har även fokus på att Holistics starka värdegrund Kärlek Sanning Ansvar går från hyllade värden till värden i praktiken och blir en integrerad del av kulturen på Holistic. Sonja är legitimerad psykolog och driver en egen mottagning i Stockholm. Hennes passion är att bidra till sina medmänniskors utveckling.

Stina

Stina Sundberg,
grafisk designer

Stina jobbar som grafisk formgivare. Allt hon rör vid får ett rosa skimmer omkring och glänser ikapp med henne. Stina är en duktig naturfotograf och ritar gärna av det hon fotat. För säkerhets skull. Och varje dag pendlar hon från Globen i Stockholm till Sveriges bästa kontor i Norrköping. Allt för att vi ska se bra ut. Vad vore Holistic utan Stina? Betydligt gråare…

Therése Ingeslöf

Therése Ingeslöf,
produktutvecklingsansvarig

Therése ansvar för produktutvecklingsavdelningen vilket även inkluderar kvalitet- och regulatoriska frågor. Hon är civilingenjör och har många års erfarenhet av konstruktion och produktutveckling inom industrin, men önskade jobba med hälsa och ville bidra till något större. Därför hamnade hon hos oss, där hon och hennes team utvecklar nya, innovativa produkter. Therése bor i en mycket gammal by som heter Regna tillsammans med sin familj som även inkluderar får på lösdrift. Hon älskar även att träna judo. På vilket sätt judon hör ihop med får får bara den veta som hittar Regna en solig dag.

Tord Nordenstam

Tord Nordenstam,
controller

Tord jobbar på ekonomiavdelningen och bollar siffror med Emma Lindmark. Han slänger sig med ord som ekonomistyrning och bokslut, resultat och balans. Det är ett hårt och ensamt arbete, som han hanterar med en ödmjuk envishet. Och han tvekar aldrig att svara på dumma frågor från sina mindre bemedlade kollegor. Men så fort det blir tal om bordtennis eller andra spel, då visar han ingen nåd. Hans bollsinne är lika utvecklat som hans sifferminne, och han tvekar inte att göra bokslut med alla som vågar utmana honom.

ylva-jansson

Ylva Jansson,
produktspecialist och föreläsare

Ylva är en av våra fantastiska produktspecialister och föreläsare. Hon har en bakgrund som näringsterapeut och yogalärare och arbetar även som certifierad hälso- och livsstilscoach. Ett yrke som passar henne bra! Alla som haft förmånen att träffa Ylva vill stoppa henne i fickan och ta med henne hem. Gör inte det! Vi behöver henne här.

Ylva Wegler

Ylva Wegler,
konceptutvecklare

Ylva Wegler är en konceptutvecklare och relationsbyggare som utbildar och inspirerar kunder. Hon arbetar dessutom mot sportsegmentet och representerar Holistic på olika sportevent och mässor. Privat är hon gyminstruktör på Friskis & Svettis. Hon har en egen praktik, där hon bland annat jobbar med tankens kraft och sorgearbete. Något som kännetecknar Ylva är att hon sjunger. Överallt. I skogen. På havet. På kontoret. Och hos kunderna. Det är en anledning till att alla blir så glada i hennes närhet.

Åsa Nyberg

Åsa Nyberg,
kurskoordinator

Åsa är kurskoordinator. Det betyder att hon ansvarar för 2 000 deltagare per år. Alla ska bokas och få bekräftelser. Lokal ska bokas. Föreläsare ska vara på plats. Material ska tryckas. Deltagarlistor skrivas ut, sena avbokningar hanteras, fakturor skickas. Det är ett under att hon alltid är så lugn och samlad. Kanske beror det på hennes hejdlösa ordningssinne eller på att hon sjunger i en kör där all stress rinner av.

Åsa Spik

Åsa Spik,
kvalitetsansvarig och regulatoriskt ansvarig

Åsa är den som skall hålla koll på att våra produkter uppfyller alla myndighetskrav och riktlinjer och att vi inte påstår något som vi inte får påstå. Detta stora ansvar delar hon med Malin Sehler. Hon är utbildad civilingenjör i biokemi och har 20 års erfarenhet av läkemedels-, kosmetik- och kosttillskottsindustrin. Det kan behövas. Åsa har ett genuint naturintresse med orientering som sitt stora intresse. Hon springer aldrig vilse – vare sig i skogen eller bland snåriga myndighetsregler.

Örjan Bäckstrand

Örjan Bäckstrand,
utbildningschef

Örjan Bäckstrand arbetar som utbildningschef, ett viktigt uppdrag eftersom kunskap och utbildning är ett nav i hela vår verksamhet. Örjan har varit coach och föreläsare och har under flera år hjälpt organisationer som vill skapa en god arbetsmiljö. Örjan har även arbetat som fotbollsspelare på elitnivå. Det märks. Han har en bra spelförståelse och vet hur ett lag ska byggas.