Lyxig chiapudding med nicecream

Det kan låta för bra för att vara sant, men faktum är att med ett gäng frusna bananer är basen till en riktigt god glass. Att botten består av en lyxig chiapudding känns heller inte fel. Vilket bra sätt att få i sig både magnesium, kalcium och omega-3 på en och samma gång! chiapudding med nicecream passar är ett gott och nyttigt alternativ till såväl frukost som dessert.

Chiapudding:

Gör så här:

Rör ihop chiafrön, mjölk, agavesirap och blåblärspulver i en skål. När den är blandad ordentligt låt den dra i 5 minuter. Rör om igen och låt stå i kylen helst över natten.

Nice cream:

Gör så här:

Lägg alla ingredienser i mixer. Blanda tills den är slätt och krämigt. Tillsätt med mjölk om det behövs. Använd omedelbart eller täck och förvara i frysen upp till 2 veckor. Låt tina lite innan servering.

Dela med dig av din kommentar här ...