Spana in vår outlet!
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Kosttillskott /Multiprodukter

Utforska våra tillskott med flera näringsämnen i en och samma kapsel.

Våra bästsäljare Holistic Multivitamin och Holistic Multimineral ger bra basnäring som vi rekommenderar både män och kvinnor året om. 

Under den här kategorin hittar du även andra multitillskott med olika fokus där vissa produkter stöttar immunsystemet, andra verkar för stark och frisk benstomme, men även näringstäta och mättande proteinpulver. Gravida rekommenderas ofta att äta multivitamin- och mineraltillskott, men hör alltid med din läkare först. 

Utforska våra tillskott med flera näringsämnen i en och samma kapsel. Våra bästsäljare Holistic Multivitamin och Holistic Multimineral ger bra basnäring som vi rekommenderar både män och kvinnor året om. Under den här kategorin hittar du även andra multitillskott med olika fokus där vissa produkter stöttar immunsystemet, andra verkar för stark och frisk benstomme, men även näringstäta och mättande proteinpulver. Gravida rekommenderas ofta att äta multivitamin- och mineraltillskott, men hör alltid med din läkare först. 

Multiprodukter

Filtrera och sortera22 produkter
Nyhet

PWO jordgubb och vattenmelon, 345 g


Skapad för dig som tränar hårt och vill öka din fysiska och mentala prestationsförmåga för att få ut maximalt av ditt träningspass.

✓ För ökad energi och prestation
✓ Bidrar till förbättrad koncentration och fokus
✓ 150 mg koffein per dagsdos

Ikon som representerar behovet TräningTräning
Ikon som representerar behovet VeganskVegansk

The basic kit


Det optimala baskittet för dig som vill säkra ditt näringsintag med heltäckande, högkvalitativ näring. Det perfekta baskittet och en present med omtanke – både till dig själv eller till någon du tycker om. Ta del av ett fördelaktigt paketpris för ett kit med både Holistic Multivitamin och Holistic Multimineral.
Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet ImmunhälsaImmunhälsa
Ikon som representerar behovet Hår/Hud/NaglarHår/Hud/Naglar