Spana in vår outlet!
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Kosttillskott /Mineraler

Kroppen behöver mineraler. Mineraler är livsnödvändiga eftersom kroppen själv inte kan tillverka dem och tillskott kan vara en hjälp då det kan vara svårt att få i sig tillräckligt via kosten. 

Kalcium, magnesium, zink, koppar, kalium, selen och järn är bara några viktiga mineraler som vi behöver för att må bra och fungera som vi ska. 

Zinkbrist gör oss infektionskänsliga och magnesiumbrist gör vi känner oss mer spända än vad vi behöver, med exempelvis myrkryp och muskelkramper som resultat. Även kalciumbrist är vanligt, men med hjälp av tillskott kan vi stötta benstommens kvalitet och för trötthetstecknet järnbrist har vi flera typer av lättupptagliga järntillskott bland vårt sortiment.

Kroppen behöver mineraler. Mineraler är livsnödvändiga eftersom kroppen själv inte kan tillverka dem och tillskott kan vara en hjälp då det kan vara svårt att få i sig tillräckligt via kosten. Kalcium, magnesium, zink, koppar, kalium, selen och järn är bara några viktiga mineraler som vi behöver för att må bra och fungera som vi ska. Zinkbrist gör oss infektionskänsliga och magnesiumbrist gör vi känner oss mer spända än vad vi behöver, med exempelvis myrkryp och muskelkramper som resultat. Även kalciumbrist är vanligt, men med hjälp av tillskott kan vi stötta benstommens kvalitet och för trötthetstecknet järnbrist har vi flera typer av lättupptagliga järntillskott bland vårt sortiment.

Mineraler

Filtrera och sortera27 produkter
Nyhet

Magnesiumbisglycinat 100 mg, 90 kapslar


Med den lättupptagliga magnesiumformen magnesiumbisglycinat samt synergisten vitamin B6. Framtagen för optimalt upptag i kroppen och minimal påverkan på magen.

✓ Obuffrad magnesiumbisglycinat
✓ Hög biotillgänglighet
✓ Skonsam mot magen
✓ Bidrar till att minska trötthet och utmattning

Ikon som representerar behovet TräningTräning
Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet Stress/SömnStress/Sömn
+2

Jod, 60 kapslar


Jod bidrar till normal sköldkörtelfunktion. Jod förekommer naturligt i berggrunden, men mängden varierar mycket mellan olika geografiska områden. Sverige är ett land med lite jod i berggrunden.

Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet KvinnohälsaKvinnohälsa
Ikon som representerar behovet Mental HälsaMental Hälsa

Kalcium 160 mg, 90 kapslar


Kalcium är ett mineral som våra kroppar behöver för att bibehålla normal benstomme. Det är också det mineral som vi har mest av i vår kropp.

Ikon som representerar behovet HjärtaHjärta
Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet MaghälsaMaghälsa
+1