Spana in vår outlet
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Kosttillskott /Mineraler

Kroppen behöver mineraler. Mineraler är livsnödvändiga eftersom kroppen själv inte kan tillverka dem och tillskott kan vara en hjälp då det kan vara svårt att få i sig tillräckligt via kosten. 

Kalcium, magnesium, zink, koppar, kalium, selen och järn är bara några viktiga mineraler som vi behöver för att må bra och fungera som vi ska. 

Zinkbrist gör oss infektionskänsliga och magnesiumbrist gör vi känner oss mer spända än vad vi behöver, med exempelvis myrkryp och muskelkramper som resultat. Även kalciumbrist är vanligt, men med hjälp av tillskott kan vi stötta benstommens kvalitet och för trötthetstecknet järnbrist har vi flera typer av lättupptagliga järntillskott bland vårt sortiment.

Kroppen behöver mineraler. Mineraler är livsnödvändiga eftersom kroppen själv inte kan tillverka dem och tillskott kan vara en hjälp då det kan vara svårt att få i sig tillräckligt via kosten. Kalcium, magnesium, zink, koppar, kalium, selen och järn är bara några viktiga mineraler som vi behöver för att må bra och fungera som vi ska. Zinkbrist gör oss infektionskänsliga och magnesiumbrist gör vi känner oss mer spända än vad vi behöver, med exempelvis myrkryp och muskelkramper som resultat. Även kalciumbrist är vanligt, men med hjälp av tillskott kan vi stötta benstommens kvalitet och för trötthetstecknet järnbrist har vi flera typer av lättupptagliga järntillskott bland vårt sortiment.

Mineraler

Filtrera och sortera26 produkter
Magnesium 120 mg, 90 kapslar

Magnesium 120 mg, 90 kapslar


En kombination av tre lättupptagliga former magnesium: citrat, malat och laktat som fyller på kroppens mineralnivåer. Bevisat gynnsam effekt på nervsystemet, musklerna, benstommen, tänder och immunsystemets normala funktion.

✓ Minskar trötthet och utmattning 
✓ Lättupptagliga former av magnesium
✓ Bidrar bland annat till normal muskelfunktion

Ikon som representerar behovet TräningTräning
Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet Stress/SömnStress/Sömn
+3

Utforska världen av mineraler och förstå deras avgörande roll som byggstenar för kroppens funktioner och för en hälsosam kropp. Upptäck vad mineraler är, varför de är viktiga, och vilken påverkan de har på kroppens övergripande välbefinnande.


VAD ÄR MINERALER?

Mineraler är naturligt förekommande grundämnen som kroppen behöver för att utföra olika biokemiska processer. Dessa omfattar metaller som kalcium, järn, magnesium, zink och många andra, var och en med sin unika roll i att stödja vitala kroppsfunktioner.


VARFÖR BEHÖVER VI MINERALER?

Mineraler är essentiella för att upprätthålla en välbalanserad och hälsosam kropp. De spelar en nyckelroll i allt från benstyrka och blodcirkulation till nervsystemets funktion och enzymatiska processer. Att få tillräckligt med mineraler är avgörande för att förebygga näringsbrister och stödja övergripande hälsa.


VAD GÖR MINERALER I KROPPEN?

Mineraler har olika funktioner beroende på vilket mineral det handlar om. Kalcium stöder benhälsa, järn är nödvändigt för syretransport i blodet, och magnesium är involverat i över 300 enzymatiska reaktioner. Deras bidrag sträcker sig från strukturellt stöd till reglering av biokemiska processer.


MINERALER OCH HÄLSA

Förstå sammanhanget mellan mineraler och övergripande hälsa. En balanserad och näringsrik kost är nyckeln till att säkerställa tillräcklig mineralintag. Utmana din kunskap om mineraler och upptäck hur deras närvaro eller brist kan påverka kroppens välbefinnande.


Utforska vårt utbud av information och resurser för att fördjupa din förståelse för mineraler och deras avgörande roll för en stark, vital och hälsosam kropp. Lär dig hur du kan optimera ditt mineralintag för att stödja ditt välmående.

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_experter

Digitalt behovstest

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic