Spana in vår outlet
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Kosttillskott /Mineraler /Kalium

Kalium

Filtrera och sortera3 produkter
Kalium 250 mg, 90 kapslar

Kalium 250 mg, 90 kapslar


Holistic Kalium består enbart av organiska mineralföreningar och bidrar bland annat till nervsystemets normala funktion och normal muskelfunktion.

Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet Leder/Muskler/SkelettLeder/Muskler/Skelett

Utforska världen av kalium, dess roll i kroppen och hur kaliumtillskott kan stödja optimal funktion för hjärta, muskler och nervsystem. Få insikt i fördelarna med kalium och varningstecken på brist, samt hur tillskott kan vara en användbar resurs.


VAD ÄR KALIUM?

Kalium är ett elektrolytiskt mineral som spelar en central roll i att reglera kroppens vätskebalans och upprätthålla elektrokemisk stabilitet. Det är särskilt involverat i nervsignalering, muskelkontraktion och bibehållandet av normalt blodtryck.


VAD ÄR KALIUM BRA FÖR?

Kalium är nödvändigt för att stödja hjärtfunktionen, muskelkontraktioner och överföring av nervsignaler. Dess förmåga att reglera vätskebalansen i kroppens celler är också avgörande för att bibehålla normal blodtrycksnivå och förhindra dehydrering.


KALIUMTILLSKOTT: OPTIMERA DITT UPPTAG

Utforska våra kaliumtillskott för att säkerställa att kroppen får tillräckligt med detta viktiga mineral. Lär dig om de situationer där tillskott kan vara särskilt fördelaktiga och hur man balanserar sitt kaliumintag genom kosten och tillskott.


VAD GÖR KALIUM I KROPPEN?

Få insikt i de specifika funktionerna hos kalium och dess inverkan på elektrokemiska processer i kroppen. Från att reglera hjärtfrekvensen till att underlätta nervsignalering och muskelkontraktion, är kalium oumbärligt för många viktiga biologiska funktioner.


KALIUMBRIST: TECKEN OCH FÖREBYGGANDE

Förstå tecknen på kaliumbrist, inklusive trötthet, muskelsvaghet och oregelbunden hjärtrytm. Upptäck hur du kan förebygga brist genom att inkludera kaliumrika livsmedel i kosten och eventuellt överväga tillskott under specifika omständigheter.


Utforska vårt utbud av information och resurser för att fördjupa din förståelse av kalium och dess avgörande betydelse för kroppens funktion. Lär dig hur du kan optimera  ditt kaliumintag för att stödja en sund och välreglerad kropp.

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_experter

Digitalt behovstest

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic