Spana in vår outlet
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Kosttillskott /Mineraler /Mangan

Mangan

Filtrera och sortera2 produkter
Mangan 5 mg, 90 kapslar

Mangan 5 mg, 90 kapslar


Holistic Mangan innehåller enbart organiska mineralföreningar av det essentiella spårämnen mangan.

 

Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet Leder/Muskler/SkelettLeder/Muskler/Skelett

Mangan är ett essentiellt spårämne som spelar en central roll i flera kroppsfunktioner. Utforska vad mangan är, dess förekomst som manganoxid och dess betydelse för energiproduktion, antioxidativa processer och skeletthälsa.


VAD ÄR MANGAN?

Mangan är ett spårämne som finns naturligt i många livsmedel och är viktigt för flera biokemiska reaktioner i kroppen. Det är särskilt involverat i bildandet av ben och brosk, liksom i ämnesomsättningen av kolhydrater, fett och protein.


MANGANOXID

Utforska världen av manganoxid, en form av mangan som används inom olika områden, inklusive industrin och kosttillskott. Lär dig om dess användning och hur det förhåller sig till andra former av mangan i biologiska processer.


MANGANETS ROLL

Få insikt i hur mangan är avgörande för energiproduktionen i kroppen genom dess deltagande i mitokondrierna. Upptäck dess roll som en kofaktor för antioxidativa enzymer som skyddar celler från skador av fria radikaler.


MANGAN OCH SKELETTHÄLSA: BYGGSTEN FÖR BEN OCH BROSK

Utforska manganets betydelse för skeletthälsan genom dess roll i bildandet av benmineraler och broskvävnad. Förstå hur en balanserad nivå av mangan är viktig för att stödja ett starkt och friskt skelett.


Utforska vårt utbud av information och resurser för att fördjupa din förståelse av mangan och dess vitala roll för din övergripande hälsa. Lär dig hur du kan integrera manganrika livsmedel och eventuella kosttillskott på ett ansvarsfullt sätt för att främja en livlig och hållbar livsstil.

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_experter

Digitalt behovstest

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic