Spana in vår outlet
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Behov /Kvinnohälsa

Hälften av jordens befolkning är kvinnor – kvinnor som genomgår hormonella förändringar från barn till ungdom, från ungdom till vuxen och som kvinna genom klimakteriet. Kvinnor som lever i cykler med hormoner som i sin tur påverkas av kemikalier, kosmetik, belastande livsmedel, preventivmedel och stress.

Premenstruellt syndrom, PMS, är ett begrepp för de över 120 symtom som kopplas till hormondippen dagarna innan mensen bryter ut. Majoriteten av världens kvinnor lider av någon form av PMS-besvär och många kvinnor upplever övergången genom klimakteriet som påfrestande. Även antalet fertilitetsutredningar ökar och fler människor än någonsin kämpar för att få koll på sin hormonhälsa.

Urinvägsinfektioner, svampinfektioner (candida) och sköldkörtelproblematik får alla plats under paraplyet kvinnohälsa. Men att vara kvinna är ingen sjukdom och du ska inte behöva dras med hormonella besvär bara för att du är kvinna. Det finns många saker du kan göra för att stötta den hormonella hälsan och för att göra cyklerna och övergångarna så smidiga som möjligt.

Hälften av jordens befolkning är kvinnor – kvinnor som genomgår hormonella förändringar från barn till ungdom, från ungdom till vuxen och som kvinna genom klimakteriet. Kvinnor som lever i cykler med hormoner som i sin tur påverkas av kemikalier, kosmetik, belastande livsmedel, preventivmedel och stress.Premenstruellt syndrom, PMS, är ett begrepp för de över 120 symtom som kopplas till hormondippen dagarna innan mensen bryter ut. Majoriteten av världens kvinnor lider av någon form av PMS-besvär och många kvinnor upplever övergången genom klimakteriet som påfrestande. Även antalet fertilitetsutredningar ökar och fler människor än någonsin kämpar för att få koll på sin hormonhälsa.Urinvägsinfektioner, svampinfektioner (candida) och sköldkörtelproblematik får alla plats under paraplyet kvinnohälsa. Men att vara kvinna är ingen sjukdom och du ska inte behöva dras med hormonella besvär bara för att du är kvinna. Det finns många saker du kan göra för att stötta den hormonella hälsan och för att göra cyklerna och övergångarna så smidiga som möjligt.

Kvinnohälsa

Filtrera och sortera20 produkter
Femme Collagen vegan, 150 g
Nyhet

Femme Collagen vegan, 150 g


Ett vetenskapsbaserat kollagenpulver som är nedbrutet i de minsta beståndsdelarna (aminosyror) för bästa effekt. Identisk aminosyraprofil med mänskligt kollagen typ 1.

✓ Kollagentillskott för hår, hud, naglar och leder
✓ Berikad med hyaluronsyra
✓ Underbar smak av pink grape - löser sig lätt i vätska

Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet KvinnohälsaKvinnohälsa
Ikon som representerar behovet Hår/Hud/NaglarHår/Hud/Naglar
+1
Mega B-komplex, 90 kapslar
-30%

Mega B-komplex, 90 kapslar


Med ett intag av Holistic Mega B-komplex kan du säkerställa att du får den dagliga B-vitaminboost du behöver.

✓ Energi, mental prestation och immunsystem
✓ 1 kapsel täcker hela ditt dagliga behov av B-vitaminer
✓ För huden och hormonhälsan

Ikon som representerar behovet HjärtaHjärta
Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet ImmunhälsaImmunhälsa
+3
Njur tinktur, 50 ml

Njur tinktur, 50 ml


Flytande örtextrakt med väldokumenterade örter, t.ex. björk som kan bidra till normal njurfunktion.

 

Ikon som representerar behovet DetoxDetox
Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet KvinnohälsaKvinnohälsa

Utforska världen av kvinnohälsa och fördjupa din förståelse för de unika aspekterna som påverkar kvinnors välmående.


VAD ÄR KVINNOHÄLSA?

Kvinnohälsa är en mångfacetterad term som omfattar fysiska, mentala och reproduktiva aspekter av kvinnors välbefinnande. Det innefattar också specifika hälsoutmaningar och behov som är unika för kvinnor, vilket gör det viktigt att skapa medvetenhet och tillhandahålla resurser för att stödja och främja en hälsosam livsstil.


KVINNORS FYSISKA HÄLSA

Kvinnohälsa adresserar de fysiska förändringarna och utmaningarna som kvinnor kan möta genom olika livsstadier, inklusive pubertet, graviditet, förlossning och övergångsperioden till klimakteriet. Det handlar om att erbjuda kunskap och stöd för att hantera kvinnospecifika fysiska behov och hälsoutmaningar.


MENTALT VÄLBEFINNANDE FÖR KVINNOR

Den mentala aspekten av kvinnohälsa inkluderar att adressera emotionella utmaningar, stress, och psykiska sjukdomar som kan påverka kvinnor i olika skeden av livet. Genom att främja psykisk hälsa och erbjuda resurser för självvård strävar kvinnohälsa efter att stödja en stark mental balans.


REPRODUKTIV HÄLSA

En central del av kvinnohälsa omfattar reproduktiv hälsa och möjligheten till familjeplanering. Det innefattar kunskap om preventivmedel, graviditet, förlossning och eftervård, och ger kvinnor verktyg för att fatta informerade beslut om sin reproduktiva hälsa.


Utforska vårt utbud av resurser och information för att främja kvinnohälsa. Vi strävar efter att erbjuda en holistisk syn på välbefinnande och stödja kvinnor genom varje skede av deras liv för att uppnå en hälsosam och balanserad livsstil.

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_experter

Digitalt behovstest

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic