Ledande inom kosttillskott och hälsa
Fri frakt från 299 kr & fri retur
Snabba leveranser
För återförsäljare
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic/Kosttillskott/Vitaminer

Det finns 13 livsnödvändiga vitaminer som löper från bokstäverna vitamin A, B, C, D, E och sist vitamin K. Även Q10 kan räknas in under denna kategori. 

Att få i oss vitaminer via kost eller tillskott är livsviktigt då vi själva inte kan tillverka många av dem. Vitaminer är starkt kopplade till ett normalt fungerande immunsystem och det är därför viktigt att vi genom kosten eller via tillskott får i oss den variation och mängd som kroppen behöver för att vara friska. 

Holistic har flera vitamintillskott fullmatade med essentiell näring för kroppen. Vi har också metylerade och liposomala alternativ på tillskotten som underlättar upptaget ytterligare. 

Det finns 13 livsnödvändiga vitaminer som löper från bokstäverna vitamin A, B, C, D, E och sist vitamin K. Även Q10 kan räknas in under denna kategori. Att få i oss vitaminer via kost eller tillskott är livsviktigt då vi själva inte kan tillverka många av dem. Vitaminer är starkt kopplade till ett normalt fungerande immunsystem och det är därför viktigt att vi genom kosten eller via tillskott får i oss den variation och mängd som kroppen behöver för att vara friska. Holistic har flera vitamintillskott fullmatade med essentiell näring för kroppen. Vi har också metylerade och liposomala alternativ på tillskotten som underlättar upptaget ytterligare. 

Vitaminer

Filtrera och sortera26 produkter

D3-vitamin 3200, 90 kapslar


Under vinterhalvåret står solen så lågt på våra breddgrader att vi inte kan bilda något D-vitamin alls. Vi behöver alltså få i oss det från kost eller via kosttillskott.

Ikon som representerar behovet LaktosfriLaktosfri
Ikon som representerar behovet GlutenfriGlutenfri
Ikon som representerar behovet ImmunhälsaImmunhälsa
+2

C-vitamin liposomal, 60 kapslar


Holistic C-vitamin liposomal innehåller samma högkvalitativa askorbinsyra som i alla våra vitamin C-produkter. Plus att askorbinsyran i detta fall är omsluten av fosfolipider i liposomer som effektivt transporterar ämnen till våra celler.

 

Ikon som representerar behovet HjärtaHjärta
Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet LaktosfriLaktosfri
+5