OM OSS

Holistic föddes ur en tydlig idé – nämligen att hjälpa människor att bli friskare och samtidigt mer medvetna. För när vi alla börjar se orsaker, samband och hur vi alla hänger ihop i en helhet kan vi ta första steget mot förändring. Första steget mot en fredligare värld och en friskare planet.  

VÅR STORY

I varje andetag, i varje hjärtslag och i allt vi gör finns kärlek till människor, natur och planet. Liksom övertygelsen om att det är först när vårt fysiska jag är i balans och samklang med det känslomässiga och andliga som vi kan börja leva fullt ut. Det är då vi kan börja bidra till vår vision om en friskare och mer kärleksfull värld, på riktigt.

Läs mer

OM HOLISTIC

Holistic erbjuder kunskap och produkter inom hälsa och livsstil som hjälper människor att må bättre och att fortsätta utvecklas. Det gör vi genom att alltid sätta kunskap i huvudrollen och aldrig kompromissa med kvaliteten i det vi gör, oavsett om det gäller våra produkter eller kurser.

Läs mer

HÅLLBARHET

Vår hälsa och inre miljö är sammanlänkad med jorden vi lever på. Därför söker vi upp producenter som tänker som oss: som jobbar ekologiskt, som jobbar med hänsyn, som vill bidra till en bättre värld. Men det slutar inte där! Hållbarhet sträcker sig över hela produktcykeln och inkluderar allt från arbetsvillkor till materialval. Även du är en del av processen, då du återvinner den tomma burken – och låter den ingå i en ny produktcykel. Tack.

Läs mer

MÖT OSS

Här möter du oss som jobbar på Holistic, hittar kontaktuppgifter till kundsupport, lediga jobb och hur du ska göra om du vill bli en av våra fantastiska återförsäljare. Är du nyfiken på vårt fina kontor? Då är du varmt välkommen att boka tid för att besöka oss.

Läs mer