Spana in vår outlet
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Hälsotester

Det finns ingen anledning att äta mer tillskott än vad du faktiskt behöver. Med Holistic Hälsotester får du svart på vitt hur din status ser ut i kroppen! Det är dessutom enkla verktyg för att förstå och optimera din hälsa.

Våra tester kommer med tydliga steg-för-steg-instruktioner och görs i lugn och ro hemma. Testet analyseras sedan i ett ISO-certifierat labb resultatet kommer sedan digitalt inom 5–10 arbetsdagar. En kostnadsfri konsultation av ditt resultat ingår till ett värde av 299 kr.

 Läs mer om våra hälsotester här.

Det finns ingen anledning att äta mer tillskott än vad du faktiskt behöver. Med Holistic Hälsotester får du svart på vitt hur din status ser ut i kroppen! Det är dessutom enkla verktyg för att förstå och optimera din hälsa.Våra tester kommer med tydliga steg-för-steg-instruktioner och görs i lugn och ro hemma. Testet analyseras sedan i ett ISO-certifierat labb resultatet kommer sedan digitalt inom 5–10 arbetsdagar. En kostnadsfri konsultation av ditt resultat ingår till ett värde av 299 kr. Läs mer om våra hälsotester här.

Hälsotester

Filtrera och sortera13 produkter
Holistic Östrogen- och progesterontest

Holistic Östrogen- och progesterontest


Hormonella obalanser hos kvinnor är tyvärr vanligt förekommande idag. Genom att mäta östrogen och progesteron samt ration mellan dessa två hormoner kan du se var en eventuell obalans ligger så att du kan stötta dina hormoner på rätt sätt. Testet passar även män som kan ligga i obalans på dessa hormoner. Holistic Östrogen- och progesterontest är ett enkelt salivtest som du gör hemma. Provet skickas sedan till vårt ISO13485-certifierade labb för analys och du får ditt resultat digitalt via
www.holistictest.se

Holistic Hälsotest:

  • Behovstest med tydliga steg-för-steginstruktioner
  • Du testar dig enkelt hemma
  • Få ditt resultat inom 5–10 arbetsdagar  
  • Testet analyseras på ISO-certifierat labb
  • Omfattande resultatrapport på svenska  
  • Kostnadsfri konsultation av ditt resultat ingår, värde 299 kr

Klicka här för att komma till våra tester


Registrera ditt test

För att registrera ditt test, behöver du först skapa ett konto på www.holistictest.se. Det är där du registrerar ditt test och sedan hämtar ditt testresultat.


Hjälp att tolka ditt testresultat?

Vår kundservice finns som stöd om du har frågor under själva testprocessen. Vill du ha ytterligare hjälp att tolka ditt testresultat så ingår 10 minuters personlig rådgivning på telefon med en av Holistics certifierade näringsterapeuter. Samtalet sker över telefon och är kostnadsfritt. Boka din tid här.


Vill du ha en utförligare rådgivning efter att du fått ditt testresultat kan du boka 30 minuter för 599 kr eller 60 minuter för 999 kr. Kontakta kundservice på info@holistic.se eller 0141-69 90 00 för mer information om hur du bokar denna separata tilläggstjänst.


Bli återförsäljare av Holistic Hälsotest

Är du certifierad näringsterapeut och vill använda Holistic Hälsotest på din klinik? Kontakta kundservice på info@holistic.se eller 0141-69 90 00 för mer information.
Hälsotest, inklusive hemmatester och blodprov, erbjuder en bekväm och effektiv metod för att övervaka och förbättra din hälsa. Utforska möjligheterna till hälsokontroll och få värdefull information om ditt välmående utan att lämna hemmet.


HÄLSOTEST ATT GÖRA HEMMA: ENKELT OCH PRAKTISKT

Hälsotest som kan utföras hemma ger dig möjlighet att enkelt övervaka din hälsa utan att behöva besöka en läkarmottagning. Genom att använda hemmatester kan du få viktiga uppgifter om olika hälsoaspekter, såsom blodsockernivåer, kolesterolnivåer, blodtryck och mycket mer.


HÄLSOTEST BLODPROV: DJUPGÅENDE HÄLSOKONTROLL OCH ANALYS

Hälsotest med blodprov är en effektiv metod för att få detaljerad information om din hälsa och välbefinnande. Genom att analysera blodprover kan du få insikt i dina näringsnivåer, hormonbalans, inflammatoriska markörer och andra hälsoindikatorer. Detta kan hjälpa dig att identifiera eventuella obalanser eller riskfaktorer och vidta åtgärder för att förbättra din hälsa.


FÖRDELAR MED HÄLSOTESTER

  • Tidseffektivitet: Genom att utföra hälsotester hemma sparar du tid och undviker väntetider på läkarmottagningar.
  • Bekvämlighet: Hälsotester hemma kan utföras i din egen tid och bekvämlighet, vilket gör det till ett bekvämt alternativ för människor med en hektisk livsstil.
  • Ökad medvetenhet: Genom att regelbundet övervaka din hälsa med hälsotester kan du öka medvetenheten om din kropp och få tidig varning om eventuella hälsoavvikelser.

Utforska möjligheterna till hälsotest hemma och hälsokontroll med blodprov för att ta kontroll över din hälsa och välbefinnande. Med tillgång till värdefull information om ditt hälsotillstånd kan du fatta informerade beslut för att främja en sund livsstil och förebygga sjukdomar.

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_experter

Digitalt behovstest

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic