Spana in vår outlet
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Start

Säg hej till Holistic Club! Här kan du hitta dina tidigare köp, vilka uppgifter vi har sparade om dig och om du har några aktuella erbjudanden. Ta hand om dig!

Säg hej till Holistic Club! Här kan du hitta dina tidigare köp, vilka uppgifter vi har sparade om dig och om du har några aktuella erbjudanden. Ta hand om dig!

Här är Holistic Club

För ett liv i kunskap och balans

Nytt från

magasin
Naprapatjonas
Naprapatjonas 5 tips inför sommarens vandringar
Läs mer här
IBS
IBS? Vänd dig till lågkolhydratkost
Läs mer här
Underlivsbesvär
Få koll på 3 vanliga underlivsbesvär
Läs mer här
Kosttillskott
Hur vet jag om kosttillskottet är av hög kvalitet?
Läs mer här
Förklimakteriet
Den stora guiden om förklimakteriet
Läs mer här
Naprapatjonas
Naprapatjonas favoriter från Holistic
Läs mer här
B-vitaminer
Vitamin B12 och andra livsviktiga B-vitaminer
Läs artikel
Händer
Så upptäcker du hjärtsjukdom
Läs artikel
Pollen
Problem med pollen?
Läs artikel
Proteinpannkakor
Proteinpannkakor med vanilj och bär
Läs artikel
Alger
Varför är omega-3 viktigt för oss?
Läs artikel
Lactovitalis pro
Goda tarmbakterier tar hand om hela dig
Läs artikel
Magens koppling till mental hälsa
Magens starka koppling till mental hälsa
Läs artikel
Bertil berättar
21 maj kl 12.00–13.00
Fråga HolisticHar du frågor kring kost, näring och kosttillskott? Missa inte vårt kostnadsfria live-webbinar där Holistics grundare Bertil Wosk svarar på frågor tillsammans med Maja Stål, utbildare på Holistic. Vi går igenom frågor som: Behöver man ta tillskott om man äter bra mat? Är mättat fett bra eller dåligt? Räcker det med rekommenderat dagligt intag (RDI) av näringsämnen? Varför är det svårt att gå ner i vikt trots motion? Välkomna!
Anmäl dig här
Kollagen
17 maj 12:00-12:30
Kollagen för vitalitet, glow och smidighet Kollagen är kroppens vanligaste protein och finns bland annat i bindväv, hud, skelett och leder där det likt resåren i madrassen ger hållfasthet, styrka, stötdämpning och utfyllnad.
Anmäl dig här
Kurs
Underbara underlivet Underlivsbesvär som svamp, torra slemhinnor, urinvägsinfektioner och bakteriell vaginos är vanliga besvär som många kvinnor upplever åtminstone någon gång i livet. Bland annat får 75 procent av alla kvinnor i fertil ålder någon gång svamp i underlivet. I den här kursen får du lära dig mer om underlivsbesvär ur ett holistiskt perspektiv. Vi tittar på vilka grundorsaker som kan ligga bakom besvären som hormoner, tarmflora, maghälsa och näringsbrister. Vilka symtom ger dessa besvär och vad beror dem på?
Gå till kursen
Förklimakteriet
Må bättre i förklimakterietFörklimakteriet eller perimenopaus är en period som kan pågå upp till 10 år och som kan starta redan i 40-årsåldern. 75 procent av kvinnor upplever någon form av problem när hormonerna börjar svaja och olika symtom kan uppstå. Upplever du oregelbunden mens, kortare cykler, nedstämdhet, irritation, sömnsvårigheter, vallningar och svettningar, trötthet eller känner du inte igen dig själv? Vill du lära dig mer om hormoncykeln och olika orsaker till att det blir störningar? Vill du veta mer om vad du kan göra för att må bättre? Vill du förstå skillnaden mellan PMS, förklimakteriet och menopaus?
Gå till kursen
Magnesium
Magnesium - livets mineralMagnesium är ett mineral som behövs för nästan alla processer i kroppen. Bland annat är magnesium viktigt för ben- och tandhälsa, avslappning, sömn och energi. Många har magnesiumbrist och de flesta av oss behöver komplettera magnesiumintaget med kosttillskott. I den här kursen får du lära dig mer om magnesium, magnesiumtillskott och vilka magnesiumformer som rekommenderas beroende på behov och person. Holistic har magnesiumtillskott i flera olika former, gemensamt för alla är att de innehåller lättupptagligt magnesium. I kursen kommer vi gå igenom Holistics olika magnesiumtillskott.
Gå till kursen
Mage
Ny form av mjölksyrabakterier - banbrytande för tarmfloranI denna kurs går vi igenom vad sporbakterier är och hur goda sporbakterier påverkar tarmfloran. Du får också reda på vad som skiljer sporbakterier jämfört med vanliga mjölksyrabakterier och vilka som kan respektive inte kan få fördelar av dessa sporbakterier. Föreläsare är Ellinor Ladenberg.
Gå till kursen
Torso från sidan
Maghälsa och de viktiga tarmbakteriernaEn god maghälsa är grunden för att vi ska hålla oss friska. I denna kurs går vi igenom hur våra tarmbakterier påverkar oss och vad du kan göra för att få en mage i balans.
Gå till kursen
Gravidmage
Konsten att bli gravid – kvinnlig och manlig fertilitet I denna kostnadsfria digitala kurs får du kunskap om kvinnlig och manlig fertilitet och kopplingen mellan fertilitet och allmän hälsa. Du kommer få lära dig mer om ofrivillig barnlöshet, endometrios, PCOS, spermiekvalitet och hormoner. Du får också tips på vad du kan göra för att stötta din fertilitet.
Gå till kursen

Populära produkter

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_experter

Digitalt behovstest

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic