Spana in vår outlet!
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Start

Säg hej till Holistic Club! Här kan du hitta dina tidigare köp, vilka uppgifter vi har sparade om dig och om du har några aktuella erbjudanden. Ta hand om dig!

Säg hej till Holistic Club! Här kan du hitta dina tidigare köp, vilka uppgifter vi har sparade om dig och om du har några aktuella erbjudanden. Ta hand om dig!

Här är Holistic Club

För ett liv i kunskap och balans

Nytt från

magasin
Proteinpannkakor
Proteinpannkakor med vanilj och bär
Läs artikel
Smoothie
Energiåterställande smoothie
Läs artikel
Renande mat och näring
Detox – en bra start på det nya året
Läs artikel
Tränande människa
Proteiner – kroppens viktiga byggstenar
Läs artikel
Spirulinabollar
Smarriga spirulinabollar
Läs artikel
Alger
Varför är omega-3 viktigt för oss?
Läs artikel
Lactovitalis pro
Goda tarmbakterier tar hand om hela dig
Läs artikel
Magens koppling till mental hälsa
Magens starka koppling till mental hälsa
Läs artikel
Magnesium
15 februari 2024 12.00-12.30
Magnesium - livets mineralMagnesium är ett mineral som behövs för nästan alla processer i kroppen. Bland annat är magnesium viktigt för ben- och tandhälsa, avslappning, sömn och energi. Många har magnesiumbrist och de flesta av oss behöver komplettera magnesiumintaget med kosttillskott. I den här kursen får du lära dig mer om magnesium, magnesiumtillskott och vilka magnesiumformer som rekommenderas beroende på behov och person. Holistic har magnesiumtillskott i flera olika former, gemensamt för alla är att de innehåller lättupptagligt magnesium. I kursen kommer vi gå igenom Holistics olika magnesiumtillskott.
Anmäl dig här
Förklimakteriet
21 mars 2024 12.00–12.45
Må bättre i förklimakterietFörklimakteriet eller perimenopaus är en period som kan pågå upp till 10 år och som kan starta redan i 40-årsåldern. 75 procent av kvinnor upplever någon form av problem när hormonerna börjar svaja och olika symtom kan uppstå. Upplever du oregelbunden mens, kortare cykler, nedstämdhet, irritation, sömnsvårigheter, vallningar och svettningar, trötthet eller känner du inte igen dig själv? Vill du lära dig mer om hormoncykeln och olika orsaker till att det blir störningar? Vill du veta mer om vad du kan göra för att må bättre? Vill du förstå skillnaden mellan PMS, förklimakteriet och menopaus?
Anmäl dig här
Kurs
11 april 2024 12.00–12.45
Underbara underlivet Underlivsbesvär som svamp, torra slemhinnor, urinvägsinfektioner och bakteriell vaginos är vanliga besvär som många kvinnor upplever åtminstone någon gång i livet. Bland annat får 75 procent av alla kvinnor i fertil ålder någon gång svamp i underlivet. I den här kursen får du lära dig mer om underlivsbesvär ur ett holistiskt perspektiv. Vi tittar på vilka grundorsaker som kan ligga bakom besvären som hormoner, tarmflora, maghälsa och näringsbrister. Vilka symtom ger dessa besvär och vad beror dem på?
Anmäl dig här
Mage
Ny form av mjölksyrabakterier - banbrytande för tarmfloranI denna kurs går vi igenom vad sporbakterier är och hur goda sporbakterier påverkar tarmfloran. Du får också reda på vad som skiljer sporbakterier jämfört med vanliga mjölksyrabakterier och vilka som kan respektive inte kan få fördelar av dessa sporbakterier. Föreläsare är Ellinor Ladenberg.
Gå till kursen
Torso från sidan
Maghälsa och de viktiga tarmbakteriernaEn god maghälsa är grunden för att vi ska hålla oss friska. I denna kurs går vi igenom hur våra tarmbakterier påverkar oss och vad du kan göra för att få en mage i balans.
Gå till kursen
Gravidmage
Konsten att bli gravid – kvinnlig och manlig fertilitet I denna kostnadsfria digitala kurs får du kunskap om kvinnlig och manlig fertilitet och kopplingen mellan fertilitet och allmän hälsa. Du kommer få lära dig mer om ofrivillig barnlöshet, endometrios, PCOS, spermiekvalitet och hormoner. Du får också tips på vad du kan göra för att stötta din fertilitet.
Gå till kursen

Populära produkter

Vad behöver du?

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_hälsotester

Hälsotester