Spana in vår outlet
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Kosttillskott /Omega-3 och fettsyror

Att omega-3 fettsyror är bland våra toppsäljare är inte så konstigt. Omega-3 är nämligen en essentiell fettsyra vilket innebär att den är absolut nödvändig för vår kropp. 

Via den vanliga kosten får vi oftast i oss för mycket av omega-6 och samtidigt för lite av omega-3. Båda dessa fettsyror är essentiella och det är oerhört viktigt att få ett balanserat intag av dem, men för mycket omega-6 kan skapa kroniska inflammationer i kroppen. Det kan leda till ökad risk för hjärt- och kärlbesvär, diabetes typ 2, astma, reumatism och andra problem. 

Fettsyrorna från omega-3 hjälper till att hålla balansen!

Du vet väl att du med hjälp av hemtest kan ta reda på hur din omega-3 och omega-6 balans ser ut? Tester visar även mängden transfetter i blodet.

Att omega-3 fettsyror är bland våra toppsäljare är inte så konstigt. Omega-3 är nämligen en essentiell fettsyra vilket innebär att den är absolut nödvändig för vår kropp. Via den vanliga kosten får vi oftast i oss för mycket av omega-6 och samtidigt för lite av omega-3. Båda dessa fettsyror är essentiella och det är oerhört viktigt att få ett balanserat intag av dem, men för mycket omega-6 kan skapa kroniska inflammationer i kroppen. Det kan leda till ökad risk för hjärt- och kärlbesvär, diabetes typ 2, astma, reumatism och andra problem. Fettsyrorna från omega-3 hjälper till att hålla balansen!Du vet väl att du med hjälp av hemtest kan ta reda på hur din omega-3 och omega-6 balans ser ut? Tester visar även mängden transfetter i blodet.

Omega-3 och fettsyror

Filtrera och sortera2 produkter
Omega-3 algolja, 60 kapslar

Omega-3 algolja, 60 kapslar


Vegansk algolja i små, mjuka och lättsvalda kapslar med omega-3-fettsyrorna DHA och EPA. Fettsyrorna har bevisad gynnsam effekt på hjärn-, hjärt- och kärlhälsa. 

✓ 100% vegansk omega-3 utan doft eller smak av fisk 
✓ Lättsvalda, små kapslar 
✓ Fri från miljögifter och marina föroreningar

Ikon som representerar behovet HjärtaHjärta
Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet KvinnohälsaKvinnohälsa
+1
Linfröolja, 180 kapslar

Linfröolja, 180 kapslar


Kallpressad linfröolja är en källa till omega-3. Den här är dessutom odlad och pressad i Sverige, från KRAV-odlade linfrön.

Ikon som representerar behovet HjärtaHjärta
Ikon som representerar behovet VeganskVegansk

Utforska världen av omega-3 fettsyror, avgörande för många aspekter av hälsa och välbefinnande. Lär dig om fördelarna med omega-3, kosttillskott och hur du kan identifiera brist på detta viktiga näringsämne.


VAD ÄR OMEGA-3 BRA FÖR?

Upptäck de många hälsofördelarna med omega-3 fettsyror, inklusive deras positiva effekter på hjärthälsa, kognitiv funktion och inflammationsnivåer. Lär dig hur omega-3 kan stödja ögonhälsa, hudens elasticitet och reglera humöret.


KOMPLETTERA DITT INTAG AV OMEGA-3

Förstå användningen av omega-3 kosttillskott för att säkerställa tillräckligt intag av dessa viktiga fettsyror. Utforska olika former av kosttillskott, såsom fiskolja och algbaserade alternativ, och hur de kan komplettera din dagliga kost.


OMEGA-3 ALGER: EN VÄXTBASERAD KÄLLA

Utforska omega-3 alger som ett vegetariskt och veganskt alternativ för att tillgodose dina behov av omega-3 fettsyror. Lär dig om fördelarna med algbaserade kosttillskott och hur de kan erbjuda en hållbar lösning för dem som föredrar en växtbaserad kost.


FLEROMÄTTAT FETT OCH FETTSYROR: VIKTIGA BYGGSTENAR

Få en grundläggande förståelse för fleromättat fett och dess roll i kroppen, inklusive omega-3 och omega-6 fettsyror. Lär dig hur dessa fettsyror är avgörande för celldelning, nervsystemets funktion och hormonproduktion.


IDENTIFIERA RISKERNA MED OMEGA-3-BRIST

Förstå de potentiella riskerna med brist på omega-3 fettsyror och hur det kan påverka din hälsa. Lär dig att känna igen tecken på omega-3 brist, såsom torr hud, ledvärk och försämrad kognitiv funktion.


Utforska vårt utbud av information och resurser för att fördjupa din förståelse av omega-3 fettsyror och deras betydelse för din övergripande hälsa. Lär dig hur du kan integrera omega-3-rika livsmedel och kosttillskott på ett ansvarsfullt sätt för att främja en livlig och blomstrande livsstil.

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_experter

Digitalt behovstest

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic