Spana in vår outlet!
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Kosttillskott /Omega-3 och fettsyror

Att omega-3 fettsyror är bland våra toppsäljare är inte så konstigt. Omega-3 är nämligen en essentiell fettsyra vilket innebär att den är absolut nödvändig för vår kropp. 

Via den vanliga kosten får vi oftast i oss för mycket av omega-6 och samtidigt för lite av omega-3. Båda dessa fettsyror är essentiella och det är oerhört viktigt att få ett balanserat intag av dem, men för mycket omega-6 kan skapa kroniska inflammationer i kroppen. Det kan leda till ökad risk för hjärt- och kärlbesvär, diabetes typ 2, astma, reumatism och andra problem. 

Fettsyrorna från omega-3 hjälper till att hålla balansen!

Du vet väl att du med hjälp av hemtest kan ta reda på hur din omega-3 och omega-6 balans ser ut? Tester visar även mängden transfetter i blodet.

Att omega-3 fettsyror är bland våra toppsäljare är inte så konstigt. Omega-3 är nämligen en essentiell fettsyra vilket innebär att den är absolut nödvändig för vår kropp. Via den vanliga kosten får vi oftast i oss för mycket av omega-6 och samtidigt för lite av omega-3. Båda dessa fettsyror är essentiella och det är oerhört viktigt att få ett balanserat intag av dem, men för mycket omega-6 kan skapa kroniska inflammationer i kroppen. Det kan leda till ökad risk för hjärt- och kärlbesvär, diabetes typ 2, astma, reumatism och andra problem. Fettsyrorna från omega-3 hjälper till att hålla balansen!Du vet väl att du med hjälp av hemtest kan ta reda på hur din omega-3 och omega-6 balans ser ut? Tester visar även mängden transfetter i blodet.

Omega-3 och fettsyror

Filtrera och sortera2 produkter
Omega-3 algolja, 60 kapslar

Omega-3 algolja, 60 kapslar


Vegansk algolja i små, mjuka och lättsvalda kapslar med omega-3-fettsyrorna DHA och EPA. En dagsdos ger 1000 mg algolja, varav 333 mg DHA och 167 mg EPA.

✓ 100 % växtbaserad omega-3 med DHA och EPA
✓ Fri från miljögifter och marina föroreningar
✓ Passar hela familjen

Ikon som representerar behovet HjärtaHjärta
Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet KvinnohälsaKvinnohälsa
+1
Linfröolja, 180 kapslar
-50%

Linfröolja, 180 kapslar


Kort datum: 2024-09-20

Så långt lagret räcker, rabatt kan ej kombineras med andra rabatter etc

Kallpressad linfröolja är en källa till omega-3. Den här är dessutom odlad och pressad i Sverige, från KRAV-odlade linfrön.

Ikon som representerar behovet HjärtaHjärta
Ikon som representerar behovet VeganskVegansk

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_hälsotester

Hälsotester

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic