Ledande inom kosttillskott och hälsa
Fri frakt från 299 kr & fri retur
Snabba leveranser
För återförsäljare
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic/Kosttillskott/Omega-3 och fettsyror

Att omega-3 fettsyror är bland våra toppsäljare är inte så konstigt. Omega-3 är nämligen en essentiell fettsyra vilket innebär att den är absolut nödvändig för vår kropp. 

Via den vanliga kosten får vi oftast i oss för mycket av omega-6 och samtidigt för lite av omega-3. Båda dessa fettsyror är essentiella och det är oerhört viktigt att få ett balanserat intag av dem, men för mycket omega-6 kan skapa kroniska inflammationer i kroppen. Det kan leda till ökad risk för hjärt- och kärlbesvär, diabetes typ 2, astma, reumatism och andra problem. 

Fettsyrorna från omega-3 hjälper till att hålla balansen!

Du vet väl att du med hjälp av hemtest kan ta reda på hur din omega-3 och omega-6 balans ser ut? Tester visar även mängden transfetter i blodet.

Att omega-3 fettsyror är bland våra toppsäljare är inte så konstigt. Omega-3 är nämligen en essentiell fettsyra vilket innebär att den är absolut nödvändig för vår kropp. Via den vanliga kosten får vi oftast i oss för mycket av omega-6 och samtidigt för lite av omega-3. Båda dessa fettsyror är essentiella och det är oerhört viktigt att få ett balanserat intag av dem, men för mycket omega-6 kan skapa kroniska inflammationer i kroppen. Det kan leda till ökad risk för hjärt- och kärlbesvär, diabetes typ 2, astma, reumatism och andra problem. Fettsyrorna från omega-3 hjälper till att hålla balansen!Du vet väl att du med hjälp av hemtest kan ta reda på hur din omega-3 och omega-6 balans ser ut? Tester visar även mängden transfetter i blodet.

Omega-3 och fettsyror

Filtrera och sortera2 produkter

Linfröolja, 180 kapslar


Kallpressad linfröolja är en källa till omega-3. Den här är dessutom odlad och pressad i Sverige, från KRAV-odlade linfrön.

Ikon som representerar behovet HjärtaHjärta
Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet LaktosfriLaktosfri
+1