Spana in vår outlet
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Kosttillskott /Mineraler /Magnesium

Magnesium

Filtrera och sortera12 produkter
Magnesiumbisglycinat 100 mg, 90 kapslar

Magnesiumbisglycinat 100 mg, 90 kapslar


Med den lättupptagliga magnesiumformen magnesiumbisglycinat samt synergisten vitamin B6. Framtagen för optimalt upptag i kroppen och minimal påverkan på magen.

✓ Obuffrad magnesiumbisglycinat
✓ Hög biotillgänglighet
✓ Skonsam mot magen
✓ Bidrar till att minska trötthet och utmattning

Ikon som representerar behovet TräningTräning
Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet Stress/SömnStress/Sömn
+2

Magnesium är en avgörande mineral som spelar en central roll i flera viktiga funktioner i kroppen. Här utforskar vi de viktiga aspekterna av magnesium och dess relevans för hälsa, inklusive användningen av magnesiumtillskott, optimal tidpunkt för intag och symptomen på magnesiumbrist.


VAD ÄR MAGNESIUM BRA FÖR?

Magnesium är en mångsidig mineral med omfattande hälsofördelar. Det stöder nervsystemet och musklerna, reglerar blodtrycket, främjar energiproduktionen och är avgörande för benhälsan. Dess antioxidativa egenskaper har också visat sig vara gynnsamma för immunförsvaret.


MAGNESIUMTILLSKOTT

: Magnesiumtillskott används för att säkerställa adekvata nivåer av denna viktiga mineral. Individer som har ökad efterfrågan på magnesium, såsom idrottare eller gravida kvinnor, kan dra nytta av tillskott. Det finns olika former av magnesiumtillskott tillgängliga, inklusive magnesiumcitrat och magnesiumoxid, vi har kombinerat tre former av magnesium - citrat, malat och laktat - för att leverera magnesium som enkelt kan absorberas och utnyttjas av kroppen för att tillgodose dess behov.


NÄR SKA MAN TA MAGNESIUM?

Den optimala tidpunkten för att ta magnesium kan variera beroende på individuella behov och mål. Många väljer att inta sina magnesiumtillskott under måltider för att förbättra absorptionen. För dem som upplever svårigheter med sömnen kan kvällstid vara särskilt fördelaktig, eftersom magnesium har en lugnande effekt.


MAGNESIUMBRIST

Symptomen på magnesiumbrist inkluderar muskelkramper, trötthet, och irritabilitet. Personer med ökad risk för brist inkluderar äldre vuxna, personer med vissa medicinska tillstånd eller de som har en begränsad kost. Magnesiumbrist kan kompenseras genom kostförändringar eller tillskott, men det är viktigt att rådgöra med en hälsoexpert för en individuell bedömning.


I sammanfattning är magnesium en nyckelmineral för övergripande hälsa, och dess betydelse sträcker sig över olika kroppssystem. Förståelsen av magnesiumtillskott, den optimala tidpunkten för intag och tecken på brist kan vara avgörande för att integrera denna mineral effektivt i en hälsosam livsstil.

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_experter

Digitalt behovstest

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic