Spana in vår outlet
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Kosttillskott /Mineraler /Krom

Krom

Filtrera och sortera2 produkter
Multimineral, 90 kapslar

Multimineral, 90 kapslar


Här har vi mångsysslaren som passar alla! Holistic Multimineral är fylld med mineraler som kroppen både älskar och behöver dagligen. Holistic Multimineral är den perfekta basen.

 

Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet ImmunhälsaImmunhälsa
Ikon som representerar behovet KvinnohälsaKvinnohälsa
+2

Djupdyk i världen av krom, ett spårämne med kritisk betydelse för kroppens metaboliska processer och blodsockerreglering. Utforska fördelarna med kromtillskott och förstå hur brist på krom kan påverka hälsan.


VAD ÄR KROM?

Krom är ett spårämne som spelar en viktig roll i kroppens ämnesomsättning genom att stödja insulinaktiviteten och hjälpa till med nedbrytningen av kolhydrater, fett och proteiner. Det finns naturligt i vissa livsmedel och är nödvändigt för flera biokemiska processer.


KROMTILLSKOTT – OPTIMERA METABOLISMEN

Utforska användningen av kromtillskott för att säkerställa en balanserad nivå av detta spårämne i kroppen. Lär dig hur krom kan stödja insulinets effektivitet, vilket kan ha positiva effekter på blodsockernivåerna och metabolismen.


VAD ÄR KROM BRA FÖR?

Krom är kritiskt för att reglera blodsockernivåerna genom att förstärka insulinets funktion. Det kan också spela en roll i att minska sötsug och främja viktreglering. Upptäck hur krom är en nyckelaktör för en hälsosam metabolism.


KROMBRIST: IDENTIFIERA OCH FÖREBYGG

Förstå potentiella symtom på krombrist, inklusive ökad känslighet för blodsockersvängningar och nedsatt ämnesomsättning. Lär dig hur du kan förebygga brist på krom genom att inkludera kromrika livsmedel i kosten och överväga tillskott vid behov.


Utforska vårt utbud av information och resurser för att fördjupa din förståelse av krom och dess betydelse för din metaboliska hälsa. Lär dig hur du kan integrera kromtillskott på ett ansvarsfullt sätt för att främja en balanserad och hälsosam livsstil.

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_experter

Digitalt behovstest

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic