Spana in vår outlet
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Kosttillskott /Antioxidanter

Antioxidanter är riktiga hjältar som skyddar kroppen genom att förhindra bildning och skadeverkan från reaktiva ämnen, så kallade fria radikaler. 

Många näringsämnen, där ibland C-vitamin och E-vitamin, fungerar som antioxidanter tillsammans med bland annat riboflavin, karotenoider och selen. Här finns våra antioxidanthjältar i samlad trupp.

Antioxidanter är riktiga hjältar som skyddar kroppen genom att förhindra bildning och skadeverkan från reaktiva ämnen, så kallade fria radikaler. Många näringsämnen, där ibland C-vitamin och E-vitamin, fungerar som antioxidanter tillsammans med bland annat riboflavin, karotenoider och selen. Här finns våra antioxidanthjältar i samlad trupp.

Antioxidanter

Filtrera och sortera18 produkter
Resveratrol, 30 kapslar

Resveratrol, 30 kapslar


Resveratrol är en växtpolyfenol som naturligt bildas av flera växter, inklusive i skalet på röda vindruvor, som ett försvar mot angrepp av svampar och bakterier.


✓ Kraftfull antioxidant
✓ 250 mg Trans-resveratrol - biologiskt aktiva formen
✓ Från japansk parkslide, en högkvalitativ källa

Ikon som representerar behovet VeganskVegansk

Förundras över världen av antioxidanter och förstå deras betydelse för att skydda kroppen mot oxidativ stress.


VAD ÄR ANTIOXIDANTER?

Antioxidanter är föreningar som bekämpar skadliga fria radikaler i kroppen. Dessa fria radikaler kan bildas som en naturlig del av ämnesomsättningen eller som respons på yttre påverkningar som föroreningar och UV-strålning. Antioxidanter fungerar som försvar genom att neutralisera dessa fria radikaler och därigenom minska risken för cellskador.


ANTIOXIDANTERA I KOSTTILLSKOTT 

Utforska kosttillskott med antioxidanter och hur de kan vara en värdefull komponent för att stödja kroppens försvarssystem. Från vitaminer som C och E till mineraler som selen, lär dig om olika antioxidanter och deras potentiella fördelar för hälsa och välbefinnande.


ANTIOXIDANTER OCH VITAMINER: EN HARMONISK ALLIANS

Många antioxidanter är också vitaminer som spelar avgörande roller i kroppens funktion. Upptäck hur vitaminerna A, C, och E fungerar som antioxidanter och stöder olika aspekter av hälsan, inklusive hudhälsa, immunförsvar och cellregenerering.


VAD GÖR ANTIOXIDANTER I KROPPEN?

Antioxidanter spelar en nyckelroll i att skydda kroppens celler mot oxidativ stress. Genom att neutralisera fria radikaler bidrar de till att förhindra cellskador och stödja långsiktig hälsa. Förstå mekanismerna bakom deras verkan och hur de kan hjälpa till att minska risken för åldersrelaterade sjukdomar och främja övergripande välbefinnande.


Utforska vårt utbud av information och resurser för att fördjupa din förståelse för antioxidanter. Lär dig hur du kan integrera dem i din kost och livsstil för att stödja kroppens naturliga försvar och främja en hälsosam och vital livsstil.

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_experter

Digitalt behovstest

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic