Spana in vår outlet
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Holistics värld /Utbildningar

När det kommer till hälsa blir man aldrig fullärd. I våra kurser delar vi med oss av såväl kunskap som den senaste forskningen inom alla aspekter av holistisk hälsa.

När det kommer till hälsa blir man aldrig fullärd. I våra kurser delar vi med oss av såväl kunskap som den senaste forskningen inom alla aspekter av holistisk hälsa.

Utbildningar

Våra

utbildningar
Bertil berättar
Fråga HolisticSe vårt live-webbinar där Holistics grundare Bertil Wosk svarade på frågor tillsammans med Maja Stål, utbildare på Holistic. Vi går igenom frågor som: Behöver man ta tillskott om man äter bra mat? Är mättat fett bra eller dåligt? Räcker det med rekommenderat dagligt intag (RDI) av näringsämnen? Varför är det svårt att gå ner i vikt trots motion?
Gå till kursen
Kollagen
Kollagen för vitalitet, glow och smidighet Kollagen är kroppens vanligaste protein och finns bland annat i bindväv, hud, skelett och leder där det likt resåren i madrassen ger hållfasthet, styrka, stötdämpning och utfyllnad. I den här kursen får du lära dig mer om kollagen, kollagentillskott och de olika kollagentyperna (typ 1, 2 och 3). Vi går också igenom var i kroppen de olika kollagentyperna finns, vad som händer om kroppen får brist på kollagen och vad kollagen har för uppgift i kroppen. Dessutom får du lära dig mer om Holistics nya produkt Femme Collagen vegan. För vem: Alla som vill lära sig mer om kollagen och kollagentillskott. Föreläsare: Maja Stål, näringsterapeut
Gå till kursen
Kurs
Underbara underlivet Underlivsbesvär som svamp, torra slemhinnor, urinvägsinfektioner och bakteriell vaginos är vanliga besvär som många kvinnor upplever åtminstone någon gång i livet. Bland annat får 75 procent av alla kvinnor i fertil ålder någon gång svamp i underlivet. I den här kursen får du lära dig mer om underlivsbesvär ur ett holistiskt perspektiv. Vi tittar på vilka grundorsaker som kan ligga bakom besvären som hormoner, tarmflora, maghälsa och näringsbrister. Vilka symtom ger dessa besvär och vad beror dem på?
Gå till kursen
Magnesium
Magnesium – livets mineralMagnesium är ett mineral som behövs för nästan alla processer i kroppen. Bland annat är magnesium viktigt för ben- och tandhälsa, avslappning, sömn och energi. Många har magnesiumbrist och de flesta av oss behöver komplettera magnesiumintaget med kosttillskott. I den här kursen får du lära dig mer om magnesium, magnesiumtillskott och vilka magnesiumformer som rekommenderas beroende på behov och person. Holistic har magnesiumtillskott i flera olika former, gemensamt för alla är att de innehåller lättupptagligt magnesium. I kursen kommer vi gå igenom Holistics olika magnesiumtillskott.
Gå till kursen
Förklimakteriet
Må bättre i förklimakterietFörklimakteriet eller perimenopaus är en period som kan pågå upp till 10 år och som kan starta redan i 40-årsåldern. 75 procent av kvinnor upplever någon form av problem när hormonerna börjar svaja och olika symtom kan uppstå. Upplever du oregelbunden mens, kortare cykler, nedstämdhet, irritation, sömnsvårigheter, vallningar och svettningar, trötthet eller känner du inte igen dig själv? Vill du lära dig mer om hormoncykeln och olika orsaker till att det blir störningar? Vill du veta mer om vad du kan göra för att må bättre? Vill du förstå skillnaden mellan PMS, förklimakteriet och menopaus?
Gå till kursen
Mage
Ny form av mjölksyrabakterier - banbrytande för tarmfloranI denna kurs går vi igenom vad sporbakterier är och hur goda sporbakterier påverkar tarmfloran. Du får också reda på vad som skiljer sporbakterier jämfört med vanliga mjölksyrabakterier och vilka som kan respektive inte kan få fördelar av dessa sporbakterier. Föreläsare är Ellinor Ladenberg.
Gå till kursen
Torso från sidan
Maghälsa och de viktiga tarmbakteriernaEn god maghälsa är grunden för att vi ska hålla oss friska. I denna kurs går vi igenom hur våra tarmbakterier påverkar oss och vad du kan göra för att få en mage i balans.
Gå till kursen
Gravidmage
Konsten att bli gravid – kvinnlig och manlig fertilitet I denna kostnadsfria digitala kurs får du kunskap om kvinnlig och manlig fertilitet och kopplingen mellan fertilitet och allmän hälsa. Du kommer få lära dig mer om ofrivillig barnlöshet, endometrios, PCOS, spermiekvalitet och hormoner. Du får också tips på vad du kan göra för att stötta din fertilitet.
Gå till kursen
Maghälsa – hur du stöttar din mageI denna kurs får du kunskap om hur din mage kan må bättre. Hur kan du stötta din matsmältning, tarmflora och undvika magproblem? Vad ska man äta och hur kan man stötta sin mage på bästa sätt?
Gå till kursen
Kvinnohälsa genom livetI denna kurs för du mer kunskap om kvinnokroppen och kvinnans hälsa. Du kommer få lära dig om PMS, klimakteriet, fertilitet, urinvägsinfektioner och maghälsa, och du kommer få tips på vad du kan göra för att må bättre.
Gå till kursen
Magproblem – källan till våra sjukdomar Här kan du ta del av vårt webbinar om magproblem från den 8 november 2022. Under 45 minuter går vår föreläsare Leif Östberg igenom hur magen fungerar.
Gå till kursen
Nystarta kroppen - Med detox och mage i balansI denna kurs får du lära dig mer om dina reningsorgan: mage-tarm, lever och njurar. I kursen går vi igenom hur du kan stötta din kropps självläkande processer med rätt kost och näring och samtidigt få mer energi. Du får konkreta råd och tips på hur du kan leva renare, vad du kan äta, vilken näring som är viktig och hur dina organ fungerar.
Gå till kursen
En mage i balans - En god maghälsa genom livetI detta inspelade live-webbinar från 2021 lär du dig hur du kan skapa rätt förutsättningar för att din matsmältning ska fungera optimalt och bjuda in bakterierna i ditt liv och få en hälsosammare tarmflora.
Gå till kursen
Bertil WoskBertil Wosk är Holistics grundare och styrelseordförande och en av företagets produktutvecklare. Han är en uppskattad föreläsare inom hälsa, kost och komplementärmedicin, samt är en internationellt certifierad yogalärare.
Ellinor Ladenberg
Ellinor LadenbergEllinor Ladenberg är diplomerad näringsterapeut, certifierad inom neuroledarskap, coach och professionell föreläsare inom hälsa sedan 2010. Hon arbetar även som lärare inom kost och näring samt har skrivit två böcker om hälsa. På Holistic skriver hon kursmaterial, föreläser, skriver blogginlägg, medverkar som expert i poddar och arbetar med strategiska frågor inom kunskapsutveckling.
Leif ÖstbergLeif Östberg har en medicinsk utbildning och är certifierad som närings- och hårmineralterapeut. Leif har arbetat sedan 1996 med att utbilda inom näringsmedicin och brinner för sitt arbete sprida kunskap. På Holistic arbetar han med strategiska produkt- och utbildningsfrågor samt att se till att personalen mår bra.
Maja StålMaja Stål är nutritionist och biomedicinsk analytiker samt är certifierad i hårmineralanalys och födoämnesintoleranstest. Maja har hjälpt människor med kost och hälsa sedan 2014. Hon brinner även för att upplysa människor om kunskap inom hälsa. På Holistic arbetar Maja med kurser, support och föreläsningar.

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_experter

Digitalt behovstest

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic