Spana in vår outlet
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Behov /Detox

För att stötta lever och njurarnas avgiftande arbete och för att förbättra vårt näringsupptag så kan man behöva detoxa. När kroppen inte klarar av att rensa sig själv så kan exempelvis tarminflammationer och läckande tarm uppstå.

Det finns både enklare och mer avancerade kurer som främjar kroppens avgiftning och utrensning av tungmetaller och annat material som inte hör hemma i kroppen.

Att under en period ta bort tung, svårsmält och näringsfattig kost och samtidigt tillföra tillskott som främjar utrensning behöver inte vara en svår omställning. Med hjälp av stöttande tillskott kan vi sedan få bukt på tarminflammationer och läckande tarm.

En detox stöttar också kroppens syra-bas-balans för att skapa en inre miljö där parasiter och svampar inte trivs, och där en balanserad tarmflora får växa fram. 

För att stötta lever och njurarnas avgiftande arbete och för att förbättra vårt näringsupptag så kan man behöva detoxa. När kroppen inte klarar av att rensa sig själv så kan exempelvis tarminflammationer och läckande tarm uppstå.Det finns både enklare och mer avancerade kurer som främjar kroppens avgiftning och utrensning av tungmetaller och annat material som inte hör hemma i kroppen.Att under en period ta bort tung, svårsmält och näringsfattig kost och samtidigt tillföra tillskott som främjar utrensning behöver inte vara en svår omställning. Med hjälp av stöttande tillskott kan vi sedan få bukt på tarminflammationer och läckande tarm.En detox stöttar också kroppens syra-bas-balans för att skapa en inre miljö där parasiter och svampar inte trivs, och där en balanserad tarmflora får växa fram. 

Detox

Filtrera och sortera23 produkter
Ultrabalans, 60 kapslar

Ultrabalans, 60 kapslar


Holistic Ultrabalans är en örtblandning för tarmen med sju olika örter och zink som i synergi med varandra stödjer tarmens gynnsamma mikrobiota och våra utrensningsorgan såsom leverns och njurarnas hälsa.

✓ Balanserande för mage och tarm
✓ Med sju olika örter och zink
✓ Tas med fördel ihop med Ultradetox pulver eller psylliumfröskal

Ikon som representerar behovet DetoxDetox
Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet MaghälsaMaghälsa
Chlorella pulver, 150 g

Chlorella pulver, 150 g


Visste du att algen chlorella är en av naturens mest näringrika växter? Holistic Chlorella är dessutom en av de renaste i världen och godkänd av det japanska hälsoministeriet.

Ikon som representerar behovet DetoxDetox
Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Spirulina ekologisk, 150 g
Kort datum-50%

Spirulina ekologisk, 150 g


Kort datum: 2024-07-31

Så långt lagret räcker, rabatt kan ej kombineras med andra rabatter etc


Holistic Spirulina ekologisk i pulverform innehåller ekologisk spirulina, som är ett av naturens mest näringstäta födoämnen.

Ikon som representerar behovet DetoxDetox
Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet EkologisktEkologiskt

Utforska fördelarna med detoxkurer och upptäck fördelarna med att rena din kropp, inifrån och ut.


VAD ÄR DETOX?

Detox, förkortning av avgiftning, är en hälsotrend som fokuserar på att eliminera toxiner från kroppen för att främja välbefinnande. Det är en process där man aktivt arbetar med att rena kroppen från skadliga ämnen och främja optimal hälsa.


DETOXA KROPPEN

Att detoxa kroppen innebär att man aktivt väljer livsmedel och livsstilsförändringar för att stödja kroppens naturliga reningssystem. Genom att öka intaget av näringsrika livsmedel och minska konsumtionen av processade produkter ger detoxkurer kroppen möjlighet att eliminera ackumulerade toxiner och främja vitalitet.


VAD HÄNDER I KROPPEN UNDER DETOX? 

Under en detoxkur genomgår kroppen flera fysiologiska förändringar. Levern, kroppens huvudsakliga avgiftningsorgan, arbetar effektivt för att neutralisera och eliminera gifter. Samtidigt kan njurar, tarmar och lymfsystemet också intensifiera sin roll i att eliminera skadliga ämnen. En ökad vattenkonsumtion främjar dessutom rening genom urinproduktion och svettning.


FÖRDELAR MED DETOX

  • Ökad energi: Genom att eliminera belastningen av toxiner kan kroppen optimera sin energiproduktion.
  • Förbättrad matsmältning: Detoxkurer kan stödja tarmfunktionen och förbättra matsmältningssystemet.
  • Vikthantering: Många upplever viktminskning som en positiv effekt av att eliminera toxiner.
  • Förbättrad hud: Reningen inifrån kan avspegla sig i en friskare och klarare hud.

Utforska vårt utbud av detoxprodukter och låt din resa mot inre renhet börja redan idag. Investera i din hälsa och upplev fördelarna av en renad och vitaliserad kropp.


Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_experter

Digitalt behovstest

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic