Spana in vår outlet
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Kosttillskott

Holistic producerar rena, kvalitetssäkrade, effektiva och lättupptagliga kosttillskott.

Med 130 produkter utvecklade av Holistics team med full kontroll över innehåll och kvalitet, så ligger ett stort fokus på maghälsa, immunhälsa och kvinnohälsa. Holistics produktfilosofi är: rena produkter, fokus på lättupptaglighet, GMO-fritt, och med kvalitetssäkring och kvalitetstillverkning enligt Svensk Egenvårds riktlinjer.

Holistic producerar rena, kvalitetssäkrade, effektiva och lättupptagliga kosttillskott.Med 130 produkter utvecklade av Holistics team med full kontroll över innehåll och kvalitet, så ligger ett stort fokus på maghälsa, immunhälsa och kvinnohälsa. Holistics produktfilosofi är: rena produkter, fokus på lättupptaglighet, GMO-fritt, och med kvalitetssäkring och kvalitetstillverkning enligt Svensk Egenvårds riktlinjer.

Kosttillskott

Populära produkter

Magnesium 120 mg, 90 kapslar

Magnesium 120 mg, 90 kapslar


En kombination av tre lättupptagliga former magnesium: citrat, malat och laktat som fyller på kroppens mineralnivåer. Bevisat gynnsam effekt på nervsystemet, musklerna, benstommen, tänder och immunsystemets normala funktion.

✓ Minskar trötthet och utmattning 
✓ Lättupptagliga former av magnesium
✓ Bidrar bland annat till normal muskelfunktion

Ikon som representerar behovet TräningTräning
Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet Stress/SömnStress/Sömn
+3
Mega B-komplex, 90 kapslar
-30%

Mega B-komplex, 90 kapslar


Med ett intag av Holistic Mega B-komplex kan du säkerställa att du får den dagliga B-vitaminboost du behöver.

✓ Energi, mental prestation och immunsystem
✓ 1 kapsel täcker hela ditt dagliga behov av B-vitaminer
✓ För huden och hormonhälsan

Ikon som representerar behovet HjärtaHjärta
Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet ImmunhälsaImmunhälsa
+3
Filtrera och sortera148 produkter

Kosttillskott är produkter som avsiktligen tillsätts till kosten för att komplettera näringsbehovet. De kan vara en värdefull resurs för att säkerställa att kroppen får tillräckligt med viktiga näringsämnen, särskilt när kosten inte kan tillhandahålla dem i tillräcklig mängd. Att förstå vilka kosttillskott som kan vara fördelaktiga för dig kan hjälpa till att främja en balanserad kost och optimal hälsa.


VAD ÄR KOSTTILLSKOTT?

Kosttillskott är produkter som innehåller vitaminer, mineraler, örter, aminosyror, enzymer eller andra näringsämnen. De är avsedda att komplettera kosten och finns tillgängliga i olika former, inklusive tabletter, kapslar, pulver och flytande former.


VILKA KOSTTILLSKOTT BEHÖVER JAG?

Valet av kosttillskott kan variera beroende på individuella faktorer såsom ålder, kön, kostvanor, hälsotillstånd och livsstil. Några vanliga kosttillskott inkluderar:

  • Multivitaminer: Multivitaminer kan vara ett bekvämt sätt att säkerställa ett brett intag av olika vitaminer och mineraler.
  • Vitamin D: Särskilt viktigt för personer som har begränsad exponering för solen eller lever i områden med begränsad solsken.
  • Omega-3-fettsyror: Dessa fettsyror, som finns i fiskolja eller alger, är viktiga för hjärthälsa och kognitiv funktion.
  • Kalcium: Viktigt för att upprätthålla starka ben och tänder
  • Järn: Speciellt viktigt för kvinnor i fertil ålder och personer med järnbrist.

Att välja rätt kosttillskott kan vara en viktig del av att upprätthålla en balanserad kost och optimal hälsa. Det är dock viktigt att komma ihåg att kosttillskott inte ersätter en varierad och näringsrik kost och att överdosering av vissa näringsämnen kan vara skadligt.


BEHÖVER VEGETARIANER EXTRA TILLSKOTT?

När man utesluter animaliska produkter från kosten kan vissa näringsämnen vara svåra att få i tillräcklig mängd. Några av de viktigaste näringsämnena som vegetarianer kan behöva komplettera med inkluderar:

  • B12-vitamin: Detta vitamin finns främst i animaliska produkter, och vegetarianer löper därför risk för brist om de inte får det från kosttillskott eller berikade livsmedel.
  • Järn: Järn från vegetabiliska källor absorberas inte lika effektivt som järn från animaliska källor, så vegetarianer kan behöva ett järntillskott för att undvika brist.
  • Omega-3-fettsyror: Särskilt viktiga för hjärthälsa och kognitiv funktion. Vegetarianer kan få omega-3 från alger eller algbaserade kosttillskott.

Det är viktigt för vegetarianer att välja kosttillskott som är lämpliga för deras specifika behov och livsstil. Att konsultera med en legitimerad hälsoprofessionell eller dietist kan vara en bra idé för att få personlig vägledning och rekommendationer baserat på individuella behov och hälsotillstånd.


Innan du börjar ta några nya kosttillskott är det alltid bäst att rådgöra med en legitimerad hälsoprofessionell eller dietist för att säkerställa att de passar dina individuella behov och hälsotillstånd. Med rätt kunskap och vägledning kan kosttillskott vara en värdefull resurs för att främja hälsa och välbefinnande.

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_experter

Digitalt behovstest

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic