Spana in vår outlet
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Kosttillskott /Vitaminer /C-vitamin

C-vitamin

Filtrera och sortera6 produkter
C-vitamin liposomal, 60 kapslar

C-vitamin liposomal, 60 kapslar


Holistic C-vitamin liposomal innehåller samma högkvalitativa askorbinsyra som i alla våra vitamin C-produkter. Plus att askorbinsyran i detta fall är omsluten av fosfolipider i liposomer som effektivt transporterar ämnen till våra celler.

 

Ikon som representerar behovet HjärtaHjärta
Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet ImmunhälsaImmunhälsa
+3
Multivitamin, 90 kapslar
-25%

Multivitamin, 90 kapslar


Här har vi mångsysslaren som passar alla! Holistic Multivitamin är fylld med optimala doser av vitaminer som kroppen både älskar och behöver dagligen.

✓ Optimala doser
✓ För det dagliga vitaminbehovet
✓ Berikad med bioflavonider, PABA, kolin och inositol

Ikon som representerar behovet ImmunhälsaImmunhälsa
Ikon som representerar behovet VegetariskVegetarisk
Ikon som representerar behovet Stress/SömnStress/Sömn
+2

Upptäck världen av C-vitamin och dess mångfacetterade roll för immunförsvaret, kollagenproduktionen och övergripande hälsa. Lär dig om fördelarna med liposomal C-vitamin, användningen av C-vitamin vid förkylning, och riskerna med både brist och överdosering av detta viktiga näringsämne.


VAD ÄR C-VITAMIN BRA FÖR?

C-vitamin, även känt som askorbinsyra, är ett vattenlösligt vitamin som fungerar som en kraftfull antioxidant i kroppen. Det spelar en viktig roll i immunförsvaret, kollagenproduktionen, sårläkning, järnupptag och skydd mot skador orsakade av fria radikaler.


LIPOSOMAL C-VITAMIN OCH DESS FÖRDELAR

Utforska fördelarna med liposomal C-vitamin, en form av C-vitamin som levereras i små fettfyllda bubblor för att förbättra dess absorption och effektivitet i kroppen. Liposomal C-vitamin kan vara särskilt användbart för personer med känslig mage eller svårt att tolerera vanliga C-vitamintillskott.


C-VITAMIN VID FÖRKYLNING, KAN DET MINSKA SYMTOM?

Lär dig om användningen av C-vitamin vid förkylning och dess påstådda förmåga att minska symtomens svårighetsgrad och varaktighet. Forskning har gett varierande resultat, men många människor upplever att regelbunden konsumtion av C-vitamin kan stödja immunförsvaret under förkylningssäsongen.


ÖVERDOSERING OCH BRIST PÅ C-VITAMIN

Lär dig om riskerna med både överdosering och brist på C-vitamin och hur de kan påverka kroppen. Hitta de vanligaste symptomen på C-vitaminbrist, om överdosering är möjlig och mycket mer.


Utforska vårt utbud av information och produkter för att fördjupa din förståelse av C-vitamin och dess roll för immunförsvar, kollagenproduktion och allmän hälsa. Lär dig hur du kan inkludera C-vitaminrika livsmedel i din kost och när det kan vara lämpligt att överväga användningen av liposomal C-vitamin eller andra tillskott för att möta dina näringsbehov på ett optimalt sätt.

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_experter

Digitalt behovstest

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic