Spana in vår outlet
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Kosttillskott /Vitaminer /Q-vitamin

Q-vitamin

Filtrera och sortera2 produkter
Q10 180 mg, 60 kapslar

Q10 180 mg, 60 kapslar


Q10 finns naturligt i varje cell och spelar en avgörande roll i energiproduktionen. Kroppens egen tillverkning av Q10 avtar med åldern, vilket gör den särskilt viktig för äldre individer.

✓   Högdoserad med hela 180 mg Q10 per kapsel 
✓   Q10 är avgörande för energiproduktionen i alla celler
✓   Bioidentisk form av Q10

Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet Stress/SömnStress/Sömn

Dyk djupare in i världen av Q10 och upptäck dess betydelse för kroppens funktion, energinivåer och övergripande hälsa. Lär dig om Q10-vitamin, dess närvaro som kosttillskott och riskerna med Q10-brist.


VAD ÄR Q10 BRA FÖR?

Q10, även känt som koenzym Q10, är en antioxidant som finns naturligt i kroppen och spelar en viktig roll i cellernas energiproduktion. Dessutom fungerar det som en kraftfull antioxidant som skyddar cellerna från skador orsakade av fria radikaler.


KOENZYM Q10: EN NYCKELAKTÖR I CELLERNAS ENERGI

Lär dig om rollen som koenzym Q10 i cellernas energiproduktion och hur det är nödvändigt för att cellerna ska fungera optimalt. Q10 är särskilt viktigt för organ med hög energiförbrukning, som hjärtat och musklerna.


Q10 KOSTTILLSKOTT: ATT ÖKA ENERGINIVÅER OCH FRÄMJA HÄLSA

Utforska användningen av Q10 kosttillskott för att förbättra energinivåer, främja hjärthälsa och stödja återhämtning efter träning. Många människor tar Q10-tillskott för att komplettera sitt intag av detta viktiga näringsämne, särskilt vid ökad ålder eller vid behov av extra energi.


BRIST PÅ Q10: SYMTOM OCH RISKFAKTORER

Upptäck de potentiella symtomen på Q10-brist och vilka faktorer som kan öka risken för brist, inklusive ålder, vissa medicinska tillstånd och användning av vissa läkemedel. Symtom på Q10-brist kan inkludera trötthet, muskelsvaghet och nedsatt immunförsvar.


Utforska vårt utbud av information och produkter för att fördjupa din förståelse av Q10 och dess betydelse för hälsa och energi. Lär dig hur du kan inkludera Q10-rika livsmedel i din kost och överväga användningen av Q10-tillskott för att möta dina näringsbehov och främja en aktiv och hälsosam livsstil.

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_experter

Digitalt behovstest

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic