Spana in vår outlet
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Kosttillskott /Vitaminer /A-vitamin

A-vitamin

Filtrera och sortera2 produkter
Multivitamin, 90 kapslar
-25%

Multivitamin, 90 kapslar


Här har vi mångsysslaren som passar alla! Holistic Multivitamin är fylld med optimala doser av vitaminer som kroppen både älskar och behöver dagligen.

✓ Optimala doser
✓ För det dagliga vitaminbehovet
✓ Berikad med bioflavonider, PABA, kolin och inositol

Ikon som representerar behovet ImmunhälsaImmunhälsa
Ikon som representerar behovet VegetariskVegetarisk
Ikon som representerar behovet Stress/SömnStress/Sömn
+2

Lär dig om vitamin A och dess avgörande roll för kroppens funktioner och synhälsa. Lär dig om varför vi behöver vitaminer, vilka andra vitaminer som är viktiga, och hur brist på vitamin A kan påverka kroppen negativt.


VAD ÄR VITAMIN A?

Vitamin A är ett fettlösligt vitamin som är avgörande för många biologiska processer i kroppen, inklusive syn, immunförsvar, och celldelning. Det finns två huvudsakliga former av vitamin A: retinol, som finns i animaliska produkter, och betakaroten, som finns i frukt, grönsaker och andra växtbaserade livsmedel.


A-VITAMINBRIST OCH DESS SYMTOM

Lär dig om symptomen på vitamin A-brist och hur du kan förebygga det genom att inkludera vitamin A-rika livsmedel i din kost. Vitamin A-brist kan leda till synproblem, nedsatt immunförsvar och andra hälsoproblem, så det är viktigt att säkerställa att du får tillräckligt med detta viktiga näringsämne.


VARFÖR BEHÖVER VI VITAMINER?

Lär dig varför vitaminer är viktiga för kroppens funktioner och övergripande hälsa. Vitaminer fungerar som kofaktorer för en mängd enzymer och är nödvändiga för att kroppen ska kunna utföra sina funktioner effektivt.

Utforska även vilka andra vitaminer som är viktiga för kroppens funktioner och hälsa. Vitaminer som C, D, E och K, och hur de bidrar till olika aspekter av hälsa, inklusive immunförsvar, benhälsa, och antioxidativt skydd.


VITAMINTILLSKOTT: ATT FYLLA PÅ DEPÅER

Vitamintillskott kan vara användbara för att säkerställa att du får tillräckligt med alla nödvändiga vitaminer och mineraler. Vitamintillskott kan vara särskilt användbara för personer med specifika kostrestriktioner, bristande näringsintag eller andra hälsoutmaningar.


Utforska vårt utbud av information och produkter för att fördjupa din förståelse av vitamin A och dess roll för hälsa och välbefinnande. Lär dig hur du kan inkludera vitamin A-rika livsmedel i din kost och överväga användningen av vitamintillskott för att möta dina näringsbehov på ett optimalt sätt.

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_experter

Digitalt behovstest

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic