Spana in vår outlet
Holistic logotype
Tillagd i varukorgen
Till kassan
Holistic /Kosttillskott /Mineraler /Koppar

Koppar

Filtrera och sortera2 produkter
Multimineral, 90 kapslar

Multimineral, 90 kapslar


Här har vi mångsysslaren som passar alla! Holistic Multimineral är fylld med mineraler som kroppen både älskar och behöver dagligen. Holistic Multimineral är den perfekta basen.

 

Ikon som representerar behovet VeganskVegansk
Ikon som representerar behovet ImmunhälsaImmunhälsa
Ikon som representerar behovet KvinnohälsaKvinnohälsa
+2

Dyk in i världen av koppar, ett viktigt spårämne som spelar en kritisk roll i flera biokemiska processer. Utforska fördelarna med koppartillskott och förstå hur brist på koppar kan påverka kroppen negativt.


VAD ÄR KOPPAR?

Koppar är ett essentiellt spårämne som finns naturligt i olika livsmedel och är avgörande för flera fysiologiska funktioner. Det är involverat i bildandet av röda blodkroppar, kollagenproduktion, och fungerar som en antioxidant som bekämpar fria radikaler.

Få en grundläggande förståelse av vad koppar är och dess betydelse för kroppens övergripande hälsa. Från cellulär energiproduktion till antioxidativt skydd så är koppar en oumbärlig del av vår biokemi.


KOPPARTILLSKOTT

Utforska användningen av koppartillskott för att säkerställa adekvata nivåer av detta viktiga spårämne i kroppen. Lär dig hur koppartillskott kan stödja immunförsvaret, bidra till kollagenbildning och upprätthålla optimala kopparnivåer.


KOPPAR SOM EN NYCKEL TILL RÖDA BLODKROPPAR OCH KOLLAGEN

Få insikt i hur koppar fungerar som en nyckelkomponent för bildandet av röda blodkroppar och produktionen av kollagen, som är avgörande för hudens elasticitet och sårläkning. Upptäck hur koppar vitamin är oumbärlig för flera biokemiska processer.


KOPPARBRIST – SYMTOM OCH FÖREBYGGANDE

Förstå de möjliga symtomen på kopparbrist, inklusive anemi, trötthet och ökad sårbarhet för infektioner. Lär dig hur du kan förebygga kopparbrist genom att inkludera kopparrika livsmedel i din kost och överväga tillskott vid behov.


Utforska vårt utbud av information och resurser för att fördjupa din förståelse av koppar och dess avgörande roll för din hälsa. Lär dig hur du kan optimera ditt kopparintag för att främja en stark och hälsosam kropp.

Vad behöver du? Vi har vitaminer, mineraler och kosttillskott för alla typer av behov.

Holistic_icon_behov

Behov

Holistic_icon_kosttillskott

Kosttillskott

Holistic_icon_superfoods

Superfoods

Holistic_icon_experter

Digitalt behovstest

Holistic_icon_holisticsvärld

Holistics värld

Holistic_icon_favoriter

Om Holistic